Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jennifer Aniston prezradila: Hore bez, dole bez! Áno, je to tam

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston

LOS ANGELES - Americká herečka Jennifer Aniston priznala, že v novom filme Wanderlust (2012) diváci uvidia veľa nahoty.

"Hore bez, dole bez. Áno, je to tam," prezradila 43-ročná herečka denníku ET Canada. Podľa nej horúce scény korešpondujú s charakterom komédie o newyorskom páre, ktorý sa rozhodne skúsiť život v hippiesáckej komunite. "Slovo 'oslobodzujúce' je to správne," vyjadrila sa partnerka Justina Therouxa, ktorý si v snímke tiež zahral.

Samotnú Aniston však možno fanúšikovia nakoniec bez šiat neuvidia. Na poslednú chvíľu vraj požiadala o vystrihnutie scény, v ktorej odhalila prsia. Dôvodom mal byť práve jej vzťah s Therouxom, s ktorým sa zoznámila počas nakrúcania. "Scénu nakrútili niekoľkými rôznymi spôsobmi a my máme tú najlepšiu možnú verziu," vyjadrila sa hovorkyňa spoločnosti Universal Pictures. Herečkin hovorca Stephen Huvane zas tvrdí, že "scéna je taká, aká vždy mala byť". Okrem Aniston a Therouxa si v snímke zahrali napríklad aj Paul Rudd, Malin Akerman, Lauren Ambrose či Alan Alda. Dátum slovenskej premiéry zatiaľ nie je známy.

Americká herečka, režisérka a producentka Jennifer Aniston sa preslávila najmä úlohou Rachel Green v seriáli Priatelia (1994 - 2004), za ktorú získala cenu Emmy a Zlatý Glóbus. Zahrala si tiež vo filmoch Ona, jedine ona (1996), Bruce, Všemohúci (2003), Železný obor (2002), Zbožňujem prachy! (2006), Marley a ja (2008), Nie je z teba až tak paf (2009) či Lov na exmanželku (2010). Minulý rok účinkovala vo filmoch Šéfovia na zabitie a Skús ma rozosmiať. Aniston bola v rokoch 2000 až 2005 vydatá za Brada Pitta. Po rozvode randila s hercom Vinceom Vaughnom, modelom Paulom Sculforom či spevákom Johnom Mayerom. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.aceshowbiz.com a z archívu tlačovej agentúry.

 

Tip: Pozrite si večer skvelý film. TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu