Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Partner Jennifer Aniston: Zásnuby časoval podľa Brada Pitta!

Justin Theroux a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (11)
Justin Theroux a Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zásnuby Jennifer Aniston a Justina Therouxa by sa vraj konali skôr, nebyť rozruchu okolo Angeliny Jolie a Brada Pitta. Herec požiadal svoju partnerku o ruku na svoje 41. narodeniny - 10. augusta. Hoci to vyzerá plánovane, chcel tak urobiť oveľa skôr.

Podľa zdroja blízkeho hercovi ho odradili aprílové zásnuby exmanžela Aniston Brada Pitta. Nechcel, aby to vyzeralo, že spolu súperia o to, kto sa skôr dostane pred oltár. "Nechcel dať médiám ďalšiu príležitosť kopnúť si do mŕtveho koňa," uviedol zdroj. Hoci Aniston mu povedala svoje "áno" v piatok, počkal si pár dní, kým informácie poskytli verejnosti. Chcel si vraj byť istý, že Pitt a Jolie sa cez víkend nevzali, ako tvrdil bulvár a vyhnúť sa tak akémukoľvek porovnávaniu či prepojeniu s ich vzťahom.

Štyridsaťtriročná Aniston chodí s o dva roky mladším hercom, režisérom a scenáristom od mája 2011. Dvojica, ktorá si spolu zahrala v snímke Wanderlust (2012), si začiatkom tohto roka kúpila spoločný dom v Los Angeles. Jennifer Aniston sa preslávila najmä úlohou Rachel Greenovej v seriáli Priatelia (1994 - 2004), za ktorú získala cenu Emmy a Zlatý Glóbus.

Zahrala si tiež vo filmoch Ona, jedine ona (1996), Bruce, Všemohúci (2003), Železný obor (2002), Zbožňujem prachy! (2006), Marley a ja (2008), Nie je z teba až tak paf (2009) či Lov na exmanželku (2010). Minulý rok účinkovala vo filmoch Šéfovia na zabitie a Skús ma rozosmiať. Informácie pochádzajú z webovej stránky AceShowbiz.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu