Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Jennifer Aniston je sexi aj po 40-tke: Aha, ako sa odviazala v podprsenke!

Jennifer Aniston aj v zrelom veku špásuje naľahko. Zobraziť galériu (14)
Jennifer Aniston aj v zrelom veku špásuje naľahko. (Zdroj: GQ)

LOS ANGELES – Zrelý vek si vychutnáva! Zatiaľ čo niektoré celebrity nad pribúdajúcimi rokmi lamentujú, Jennifer Aniston sa vraj nikdy necítila lepšie. Prednedávnom síce oslávila už 43. narodeniny, no žiari ako dvadsiatka. Niet divu, že pred kamerou s kolegami laškuje aj v odvážnom štýle.

Sebavedomia má na rozdávanie! Hoci sa Jennifer v tridsiatke necítila úplne najhoršie, s prekročením prahu štyridsiatky vraj chytila druhý dych. Potvrdila to v rozhovore pre americkú verziu magazínu GQ, ktorému pre marcové číslo prepožičala zábavnú stránku svojej osobnosti. A ako bonus navyše vystavil závideniahodné krivky.

Priškrtenie kravatou či vankúšová vojna plná peria – aj takto blondínka vyvádzala na exkluzívnom fotení s hereckým partnerom Paulom Ruddom zo snímky Wanderlust. Svoje hravé „ja“ pritom navonok príliš nezahaľovala. Vystačila si s čiernou podprsenkou a sukňou ledva pod zadok. Ako sexi dračica síce nepôsobila, no udrieť vankúšom by sa od nej zrejme nechal každý chlap.

V spomínanom interview herečka tiež uviedla na pravú mieru fámy ohľadne svojho tehotenstva. V médiách sa totiž objavili informácie dokonca aj o tom, že čaká dvojičky. Ak sa jej však aj zväčšilo bruško, je to kvôli tomu, že nedávno skoncovala s fajčením a trošku sa zaoblila. Zvyšku ale necháva voľný priebeh: „Myslím, že ľudia chcú, aby som teraz mala dieťa. Ja to beriem pozvoľna – ak sa tak stane, stane sa. Som pokojná a vyrovnaná, nech je už plán akýkoľvek. Nejdem si za tým cez mŕtvoly.“ Kedy z milenca Justina Therouxa urobí šťastného otca, je teda zatiaľ vo hviezdach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu