Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Štyridsiatnička Jennifer Aniston: Zmenila sa na ošumelú prostitútku!

Jennifer Aniston prijala rolu, v ktorej ako sexi kráska nepôsobí. Zobraziť galériu (14)
Jennifer Aniston prijala rolu, v ktorej ako sexi kráska nepôsobí. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nová etapa? Hollywoodska siréna Jennifer Aniston (43) si vždy pestovala a udržiavala imidž nestarnúcej krásky. Ten potvrdila aj vo svojich posledných projektoch, kde sa neváhala ukázať v sexi bielizni či dokonca hore bez. Jej najnovší počin je však obratom o 180 stupňov. Z herečky sa stala nevýrazná žienka domáca s hriešnou minulosťou.

Nadviaže na úspech? Jennifer Aniston si minulý rok získala fanúšikov okrem iného aj tým, že sa bez váhania vrhla do roly zvodnej zubárky v snímke Horrible Bosses (Šéfovia na zabitie). Po poslednom vydarenom projekte si plánovala dať aspoň na jeden rok pauzu, no tieto dni už opäť trávi na pľaci. Navyše sa pred kamerami pretŕča tak, ako ju často nevidieť – v úlohe sivej myšky.

Blondínka sa momentálne venuje nakrúcaniu v Severnej Karolíne, kde pripravuje scény do komédie We're the Millers. Už prvé zábery sú dôkazom toho, že Jennifer dozrela a svoje herecké umenie posunula na celkom inú úroveň. Zhostila sa roly matky, prostitútky a falošnej manželky v jednom. Tomu štylisti a vizážisti prispôsobili aj jej zovňajšok, na ktorý diváci doteraz neboli príliš zvyknutí. Letná blúzka bez rukávov a nohavice 7/8-ovej dĺžky patria totiž do garderóby menej nápadných dám.

Jennifer sa na striebornom plátne blysne po boku svojho kolegu Jasona Sudeikisa, ktorý si ju najme ako zákonnú polovičku. Jeho cieľom je totiž prepašovať vyše pol tony marihuany z Mexika do Spojených štátov amerických. Akú úlohu v diabolskom pláne zohráva Jenina filmová dcéra, zatiaľ nevedno. Túto postavu však stvárni neter Julie Roberts s rovnakým priezviskom – Emma. Hoci hviezda sitkomu Priatelia vlastné deti nemá, bude si musieť zvyknúť, že vo svete kinematografie už k najmladším ročníkom zďaleka nepatrí.

Tip: Pozrite si seriál Priatelia. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu