Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jennifer Aniston so snúbencom: Plánujú tajnú svadbu na Kréte!

Jennifer Aniston so snúbencom Justinom Therouxom Zobraziť galériu (10)
Jennifer Aniston so snúbencom Justinom Therouxom

LOS ANGELES - Americká herečka Jennifer Aniston by sa so svojím priateľom Justinom Therouxom mala zosobášiť na Kréte. Na tomto gréckom ostrove sa mimochodom v roku 1933 narodil herečkin otec John Aniston ako Yannis Anastasakis.

Podľa informácií šoubizového portálu TMZ.com by si svoje áno mali povedať v hoteli Elounda Beach. Zdroj blízky hotelu uviedol, že svadba je naplánovaná na júl.

Americká herečka, režisérka a producentka sa preslávila najmä úlohou Rachel Green v seriáli Priatelia (1994 - 2004), za ktorú získala cenu Emmy a Zlatý Glóbus. Zahrala si tiež vo filmoch Ona, jedine ona (1996), Bruce, Všemohúci (2003), Železný obor (2002), Zbožňujem prachy! (2006), Marley a ja (2008), Nie je z teba až tak paf (2009) či Lov na exmanželku (2010). Minulý rok účinkovala vo filmoch Šéfovia na zabitie a Skús ma rozosmiať. Koncom februára mala premiéru komédia Wanderlust, v ktorej sa okrem nej objavil Paul Rudd, ale aj jej súčasný priateľ.

Jennifer Aniston bola v rokoch 2000 až 2005 vydatá za Brada Pitta. Po rozvode randila s hercom Vinceom Vaughnom, s modelom Paulom Sculforom či spevákom Johnom Mayerom. So 40-ročným Justinom Therouxom, ktorý je hercom, scenáristom a režisérom, chodí 43-ročná hviezda od mája 2011. Informácie zverejnila webová stránka tmz.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu