Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Milenec Jennifer Aniston prehovoril: Pozrite, čím je posadnutá!

Justin Theroux tancuje breakdance v televíznej šou. Zobraziť galériu (14)
Justin Theroux tancuje breakdance v televíznej šou. (Zdroj: ellen.warnerbros.com)

LOS ANGELES – Pustil si ústa na prechádzku! Hoci Jennifer Aniston (43) a Justin Theroux (40) si svoje súkromie doteraz prísne strážili, pred médiami začínajú v mlčanlivosti poľavovať. Výnimku urobil práve hollywoodsky fešák, ktorý vyšiel s kožou na trh v istej televíznej šou. Čo všetko na známu herečku prezradil?

Ten si s ňou ale užije! Aj keď mala Jennifer Aniston pri exmanželovi Bradovi Pittovi povesť nudnej dámy, jej súčasný milenec tvrdí presný opak. O slušnú dávku zábavy sa mu vraj postarala aj na nedávnej oslave svojich narodenín. Bývalá hviezda sitkomu Priatelia od svojho miláčika chcela, aby jej zatancoval breakdance. A neprestala, kým sa vrtkých pohybov od neho nedočkala.

Podľa Justinových slov tanečné umenie, ktoré predvádzal aj v snímke Zoolander, jeho polovičku tak ohromilo, že ním začala byť doslova posadnutá. Ako ale herec moderátorke talkšou Ellen DeGeneres vysvetlil, hopsať nezačne len tak: „Mám jedno pravidlo. Breakdance tancujem so špeciálnym párom topánok.“ S touto výhovorkou sa vraj pokúsil odbiť aj samotnú Jennifer, no zbytočne. Po nočnom žúravaní mu jeho tenisky priniesla a donútila ho tak zvŕtať sa na podlahe.

Podobný kúsok sa blondínke podaril aj v rámci spomínanej šou, ktorú tento týždeň diváci za veľkou mlákou budú môcť sledovať na svojich televíznych obrazovkách. Jennifer totiž „zázračné“ topánky Ellen vopred poslala v papierovej taške s veľavravným odkazom: „Ellen, pomyslela som si, že Justin by ich mohol potrebovať. Uvidíme sa zajtra, Jen.“ Americkému Casanovovi tak neostávalo nič iné, len sa o breakdance podeliť aj s fanúšikmi v štúdiu. A tí boli z jeho výkonu doslova vo vytržení.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Tip: Pozrite si seriál Priatelia. Čas vysielania sa dozviete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu