Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jennifer Aniston dala milencovi ultimátum: Svadba alebo...!

Jennifer Aniston a Justin Theroux Zobraziť galériu (8)
Jennifer Aniston a Justin Theroux

LOS ANGELES – Chce sa opäť vydávať! Aj keď sa v prípade Jennifer Aniston (43) zdalo, že možno navždy zostane rozvedenou dámou, všetko je zrazu celkom inak. S milencom Justinom Therouxom (40) síce randí len pár mesiacov, už ho však ťahá do chomúta. Veľa času mu vraj nezostáva.

Je zamilovaná ako nikdy! Odkedy sa Jennifer Aniston zblížila so svojou súčasnou polovičkou, okolie sa na ňu nevie vynadívať. Niekdajšia hviezda sitkomu Priatelia totiž doslova prekypuje šťastím. Svojim blízkym prezradila, že Justin je podľa jej názoru „ten pravý“, pričom sa už spoločne pripravujú na prvého potomka. Dokonalým testom rodičovstva má byť ich nový pes Sophie, ktorý je krížencom pitbulla s boxerom.

„Stále sa spolu smejeme. Teraz všetky tie záležitosti okolo bábätka berieme čoraz serióznejšie. Máme novú zodpovednosť,“ citoval Jennifer jeden z jej priateľov pre denník Daily Mail. „Justin a ja sa stále hádame, kto vyvenčí psa a kto ho bude trénovať. Ale o tom to je. Som šťastná,“ dodala vraj herečka na margo starostlivosti o ich štvornohého miláčika.

S rovnakým humorom však blondínka zašla aj do témy ohľadne toho, kedy svoj zväzok s láskou posunú na vyššiu úroveň a dajú mu oficiálnu pečiatku: „Ak Justin do konca roka nepokľakne na koleno alebo sa nevezmeme, je koniec!“ Do akej miery svoje slová Jennifer myslela vážne, vie len ona sama. Isté však je, že momentálne je mimoriadne spokojná aj bez manželskej zmluvy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu