Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zaoblená Jennifer Aniston si „zabudla“ podprsenku: Bradavky v pozore!

Jennifer Aniston bez podprsenky Zobraziť galériu (18)
Jennifer Aniston bez podprsenky (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Provokuje! Napriek tomu, že Jennifer Aniston (43) už nepatrí medzi najmladšie ročníky Hollywoodu, odvážnejších outfitov sa neštíti. Je si totiž dobre vedomá, že aj bez bielizne sa v oblasti hrudníka nemá za čo hanbiť. Okrem okrúhlych tvarov jej spod trička vždy vykúkajú aj pevné bradavky.

Nakrúcanie si užíva! Jennifer Aniston sa bez podprsenky tento týždeň nepretŕčala v newyorských uliciach iba v rámci prechádzky či vymetania butikov. Ležérny, ale provokatívny outfit zároveň bol totiž súčasťou scén do jej zbrusu novej snímky We are the Millers. Keďže blondínka sa v nej zhostila úlohy falošnej manželky a prostitútky v jednom, o pikantné momenty očividne nebude núdza.

Jennifer svoju figúru predvádzala na pľaci v otrhaných džínsových šortkách a v jednoduchom bielom tope na ramienka. Bielizeň však tentoraz odložila a nechala vyniknúť svoje ženskejšie tvary vrátane presvitajúceho poprsia. Kvôli súčasnej role totiž trochu pribrala, čo sa odrazilo aj na jej bacuľatejších lícach. Ľutovať tento krok ale rozhodne nemusí. Zaoblená postava jej na šarme neubrala, práve naopak.

O tom, že pred kamerami vládne výborná atmosféra, svedčia slová Jeninej mladšej kolegyne. V komédií sa totiž objaví aj neter Julie Roberts s rovnakým priezviskom – Emma. Tá stvárňuje Anistonovej dcéru a ich vzájomnú spoluprácu si nevie vynachváliť. „Som taká šťastná, že som súčasťou snímky We are the Millers! Pracovať s Jennifer Aniston je splnením sna,“ podelila sa o svoje pocity s nasledovníkmi v sieti Twitter. Nechajme sa prekvapiť, či sa pozitívne vzťahy odrazia aj na hereckom výkone v samotnom filme.

Tip: Pozrite si film alebo seriál Priatelia s Jennifer Aniston. Vyhľadajte ju na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu