Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zasnúbená Jennifer Aniston: Hlava dole, no diamant ako na výstave!

Jennifer Aniston po boku milenca odhalila diamantový prsteň. Je zásnubný? Zobraziť galériu (17)
Jennifer Aniston po boku milenca odhalila diamantový prsteň. Je zásnubný? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Rozmaznáva ju! Hoci Jennifer Aniston (43) a Justin Theroux (40) svoje zásnuby doteraz oficiálne nepotvrdili, luxusné šperky ako dôkaz neskrývajú. Z romantickej dovolenky si tak herečka doniesla cenný prírastok. Tvár si pred paparazzmi síce schovávala, nový klenot však hrdo vystavila na obdiv.

Stále ako hrdličky! Aj keď je hollywoodska dvojica spolu len niečo vyše roka, stihli toho viac než dosť. Už krátko po prevalení ich mileneckej aféry nosili na dôkaz vzájomnej lásky prstene s menom toho druhého. Jennifer má ten svoj síce naďalej na ľavom prstenníku, pravú ruku jej však zdobí celkom iný kaliber. Masívny diamant už z diaľky pripomína zásnubný šperk.

Fotografi pristihli zamilovaný párik tento týždeň na losangelskom letisku, keď sa vracali z potuliek po Európe. Do reči ani jednému z nich nebolo, práve naopak. So slnečnými okuliarmi sa snažili príletový terminál čo najrýchlejšie opustiť. Zástupcovia médií však nakoniec predsa len odišli so zaujímavým úlovkom. Niekdajšia hviezda sitkomu Priatelia odhalila prsteň, s ktorým Justin pravdepodobne pokľakol pred ňou na koleno.

Už dlhší čas v kuloároch kolujú špekulácie, že Jennifer sa chce pod čepiec dostať skôr ako jej rivalka Angelina Jolie. Blízki známi však tvrdia, že herečka je v tomto smere absolútne vyrovnaná a svadba jej exmanžela ju vôbec nezaujíma: „Jen sa o nich naozaj nestará. Je šťastná s Justinom, ktorého si pravdepodobne vezme. Posunula sa ďalej, hoci ľudia tomu neveria.“ Napriek týmto vyjadreniam sa však plavovláska vraj nechala počuť, že Brad navždy zostane láskou jej života. Ako je to v skutočnosti, tak zrejme tuší len ona sama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu