Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V sexi bikinách aj hore bez: Obdarená 20-tka vystavila bujné prsia!

Kate Upton zvádza ako dokonalý prototyp dievčaťa leta. Zobraziť galériu (9)
Kate Upton zvádza ako dokonalý prototyp dievčaťa leta. (Zdroj: gq.com)

LOS ANGELES – V jej blízkosti je pekelne horúco! Ak hľadáte návod, ako sa schladiť v letných horúčavách, možno vás inšpiruje dráždivé fotenie Kate Upton (20). Mladučká modelka už opäť pretŕčala svoje krivky pri bazéne. A prirodzené vnady veľkosti XXL ukázala v celej kráse.

Tomu sa hovorí skutočná letná idylka! Ak ste zvedaví na krásku, ktorá vás dokáže naladiť na dokonalú pohodu pri vode, pozrite si čerstvé zábery Kate Upton. Tá totiž závideniahodné tvary prepožičala najnovšiemu vydaniu magazínu GQ. Na jeho stránkach pózuje v úsporných modeloch plaviek a dokonca aj bez nich.

Vzrušujúca Miss mokré tričko, ktorej na kypré poprsie dve dlane rozhodne nestačia. To sú len niektoré zo šteklivých momentov spred objektívu fotografa Terryho Richardsona. Ten totiž z americkej blondínky už opäť vytvoril priam dokonalé dievča leta. Dvojica sa pri vzájomnej spolupráci stretla po niekoľký raz, pričom výsledky ich spoločnej tvorby ani tentokrát nesklamali.

To, že sa Kate vyzlieka na počkanie a v hľadáčiku fotoaparátu pôsobí absolútne prirodzene, nie je dielom náhody. Ako priznala v priloženom rozhovore pre spomínaný časopis, minimalistické oblečenie bolo jej súčasťou už od detstva: „Vyrastala som na Floride, kde som jazdila na koňoch. Takže väčšinu života som bola buď v čižmách a džínsach, alebo v plavkách.“ Treba uznať, že potenciál pestovaný od skorých začiatkov využila naozaj na maximum.

Kate Upton a jej fotenie pre GQ

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu