Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kyprá modelka po drastickej diéte: Vytasila superštíhle telo a zažiarila!

Crystal Renn ako modelka veľkosti XL v roku 2005 a dnes Zobraziť galériu (5)
Crystal Renn ako modelka veľkosti XL v roku 2005 a dnes (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Realita modelingu je naozaj krutá! Crystal Renn (26) patrí k dievčatám, ktoré o kariére vo svetlách reflektorov túžili už od útleho detstva. Jej cesta sa však nezaobišla bez špirály hladovania a prejedania sa. Brunetka tak nakoniec zakotvila v kategórii väčších veľkostí, no tento úspech sa jej málil. Zaťala sa a dnes hviezdi ako štíhla modelingová diva.

Kilá sú fuč! Crystal Renn vstúpila do sveta prehliadkových mól a náročných fotení už vo veku 14-ich rokov, no jej začiatky neboli vôbec jednoduché. Kompetentní totiž nad ňou vyniesli ortieľ, že ako budúca modelka musí schudnúť tretinu svojej váhy. Niet sa preto čo čudovať, že zdrvujúca podmienka vtedajšiu tínedžerku dohnala až k anorexii. Namiesto americkej veľkosti 0 sa však postupne prejedla k číslu 16 a predvádzala modely pre plnoštíhle dámy. Dnes je ale skutočnosť celkom iná.

Oblá kráska odštartovala svoju premenu už pred niekoľkými mesiacmi, kedy sa v spoločnosti aj na móle začala objavovať viditeľne chudšia. Výsledok jej snaženia mal pozitívnu odozvu najmä medzi módnymi domami. Crystal sa blysla v bikinách pre plavkové vydanie prestížneho časopisu Sports Illustrated, zvádzala v spodnej bielizni značky Agent Provocateur a stala sa tiež tvárou kampane luxusnej obuvi Jimmy Choo. Tento týždeň svojou prítomnosťou dokoca ozdobila galavečer amfAR, počas ktorého oslnila v honosnej červenej róbe.

Schudnutá dvadsiatka si momentálne užíva svoj americký sen a za stratenými tukovými vankúšmi určite nesmúti. V období kyprejších proporcií sa však na svoje telo nesťažovala, práve naopak. „Nedovolím, aby mi moje telo diktovalo, či som šťastná alebo nie,“ dušovala sa v istom rozhovore a prikláňala sa k názoru, že na veľkosti vonkoncom nezáleží. Pravdou však zostáva, že dnes je záujem o jej krivky výraznejší, čo lichotí nielen jej egu, ale aj bankovému kontu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu