Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nevypadnú? Sexi 19-tka natrieskala bujné vnady do maličkých bikín!

Kate Upton rozpálila pláž v miniatúrnych bikinách. Zobraziť galériu (7)
Kate Upton rozpálila pláž v miniatúrnych bikinách. (Zdroj: YouTube)

BELIZE – Hriešna kombinácia! Hoci sa Kate Upton môže pýšiť prirodzeným poprsím s déčkovými košíkmi, do veľkých podprseniek ho neschováva. Práve naopak, v minimalistických modeloch vystavuje na obdiv svoje ženské zbrane v celej kráse. Až sa miestami zdá, že kypré vnady neudrží na uzde.

Stvorené pre bikiny! Reč je o krivkách mladučkej modelky, ktorá sa tento rok prepracovala na titulnú stranu plavkového vydania magazínu Sports Illustrated. Odvtedy sa jej ponuky len tak sypú, vďaka čomu postavičku „krv a mlieko“ obnažuje ako na bežiacom páse. Naposledy sa pred objektívom vyzliekla v exotickom prostredí Karibiku, kde svojím sexepílom vytvorila poriadne horúcu atmosféru.

Biela piesočnatá pláž, krištáľovo čisté more a hrejivé slnečné lúče – takúto dokonalú scenériu si Kate Upton užívala počas nedávneho fotenia pre zbrusu novú kolekciu bikín značky Beach Bunny. Do práce sa pustila s o to väčšou chuťou, že sa na línii 2012 dizajnérsky podieľala. Netají sa totiž tým, že po takejto spolupráci vždy túžila.

„Navrhovanie pre moju obľúbenú značku plaviek je splneným snom. Milujem všetky tie ozdôbky a detaily spodnej bielizne, pretože sa vďaka nim cítim neuveriteľne sexi,“ prezradila na margo čerstvej zákazky. Úlohy plážovej sexbomby sa nezhostila prvý a zaručene ani posledný krát. U spomínaného výrobcu totiž nejde o lacnú záležitosť. Jednotlivé kúsky bikín sa predávajú osobitne, pričom ich cena sa pohybuje od 135 do 155 amerických dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu