Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najsexi záchranárka v bikinách? Táto bohyňa by tromfla aj Pamelu!

Kate Upton má v porovnaní s Pamelou Anderson podobne bujné prsia. Tie jej sú však dielom prírody. Zobraziť galériu (18)
Kate Upton má v porovnaní s Pamelou Anderson podobne bujné prsia. Tie jej sú však dielom prírody. (Zdroj: GQ/Youtube)

LOS ANGELES – Miniatúrne plavky jej sedia najlepšie! Aj keď celé desaťročia bola za neporaziteľnú plážovú sexbombu považovaná Pamela Anderson (44), túto úlohu by dnes dokonale zvládla aj celkom iná blondínka. Kate Upton (20) má v červených plavkách takisto bujnú nádielku, jej ženské zbrane sú však prirodzené.

Umelé dýchanie by chcel od nej dostať každý! Ak vám ako najsexi záchranárka všetkých čias utkvela v pamäti práve Pamela Anderson, obdarená dvadsiatka z Michiganu to možno už čoskoro zmení. Jej zbrusu nové video je totiž dôkazom, že talentovaná je viac než dosť. S plavákom v ruke a hravým pohľadom Kate Upton sexepílom ani tentoraz nešetrila.

Dráždivé zábery nielen z pláže sú ďalším počinom vychyteného fotografa Terryho Richardsona. Ten v spolupráci s Kate našiel skutočné zaľúbenie a podľa toho k výslednej tvorbe aj pristupuje. Je jedno, či sa modelka pokúša jazdiť na skateboarde alebo trafiť basketbalový kôš. V očiach svojich fanúšikov a Terryho je dokonalá v každom detaile.

Napriek tomu, že Kate už z diaľky pôsobí ako stelesnenie ženskej zmyselnosti a perfektnej spoločníčky, ako partnerku by si ju väčšina mužov zrejme predstaviť nevedela. Samu seba totiž pri nedávnom fotení pre magazín GQ opísala týmito slovami: „Moje obľúbené jedlo je sushi, moja obľúbená reštaurácia je Nobu, moja obľúbená farba je žltá a môj obľúbený fotograf je Terry. Milujem všetky americké štáty. Jednoducho milujem Ameriku. Hľadám niekoho, kto je zábavný, uvoľnený a neukradne mi môj stredobod pozornosti.“ Ktovie však, koľko pánov nakoniec bude ochotných spĺňať jej uvedené kritériá.

Kate Upton a jej talenty

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu