Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Drobná Lucy Ewing z Dallasu: Roky ju zmenili na nepoznanie!

Charlene Tilton v súčasnosti a pred rokmi v role Lucy Ewing Zobraziť galériu (9)
Charlene Tilton v súčasnosti a pred rokmi v role Lucy Ewing

LOS ANGELES – Tá sa ale zmenila! Odkedy Charlene Tilton (52) prvýkrát okúsila svetlá a ruch filmových štúdií, uplynuli už desiatky roky. Drobná kráska s postavou venuše síce aj v zrelom veku vyzerá výborne, na Lucy Ewing sa však už vonkoncom nepodobá. V tvári by ste ju zrejme vôbec nespoznali!

Z pôvodných čŕt jej príliš veľa nezostalo! Dlhá blond hriva a materské znamienko v blízkosti spodnej pery – aj to kedysi patrilo k poznávacím znameniam najmladšej hviezdy legendárneho seriálu Dallas. A s odstupom času treba uznať, že identifikovať ju bez nich by vôbec nebolo jednoduché. Herečka už ako sladké dievčatko rozhodne nevyzerá!

Hoci na tvári  Charlene Tilton pribudlo zopár vrások, stále sa udržiava v dobrej forme. Či za jej zmenenú vizáž môžu iba prirodzené gény alebo aj ruky plastického chirurga, s určitosťou nevedno. Isté ale je, že po desaťročiach v úzadí sa bude opäť uchádzať o divácku priazeň. Už túto nedeľu sa totiž predstaví v britskej šou Dancing on Ice, ktorú na televízne obrazovky prináša kanál ITV1.

Po boku partnera Matta Gonzaleza blondínka zavrtí zadkom nielen kvôli vlastnej popularite. Ako otvorene priznala, korčule si na nohy obuje najmä pre vylepšenie svojich kriviek. K superštíhlym krásaviciam síce nikdy ani nepatrila, no niektorým partiám by chcela dať poriadne zabrať: „Korčuliarky majú vypnutý a vyrysovaný zadok. To je fantastické, úplne všetky ho taký majú!“ V otázkach svojho vzoru má pritom úplne jasno: „Mojím cieľom je mať pozadie ako Jayne Torvill. Obrázok jej zadočku si dávam na chladničku.“ Ako sa bude maličkej celebrite v súťaži dariť, uvidíme v nasledujúcich týždňoch. Odhodlania na víťazstvo má však na rozdávanie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu