Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Fešanda z Pobrežnej hliadky po 20 rokoch: Bojuje s nadváhou!

Nicole Eggert v úlohe záchranárky Summer a v súčasnosti Zobraziť galériu (4)
Nicole Eggert v úlohe záchranárky Summer a v súčasnosti

LOS ANGELES – Telo plážovej sexice je fuč! Aj keď sme Nicole Eggert (40) spoznali ako štíhlu blondínku v červených plavkách, dnes je takýto imidž v jej prípade len matnou spomienkou. Herečka má s odstupom času navyše nielen vrásky, ale aj množstvo kíl. Trápi ju jo-jo efekt a značná nadváha.

Plynúce roky si vybrali svoju daň! Hoci Nicole Eggert v mladosti hviezdila po boku silikónovej sexbomby Pamely Anderson, na rozdiel od nej si svoje krivky neudržala. K atraktívnym štyridsiatničkám by ju dnes nezaradil zrejme nikto. Kedysi oslnivá blondínka sa totiž už roky pasuje s nadbytočnými kilami. Zbaviť sa hrošej váhy po pôrode druhej dcérky sa jej však zatiaľ nedarí.

Napriek kolísajúcej hmotnosti sa Nicole pred časom predsa len podarilo dostať do formy. Zúčastnila sa reality šou Celebrity Fit Club, vďaka ktorej výrazne schudla a v roku 2010 sa tak mohla pochváliť skvelou postavou v bikinách. Tehotenstvo a strata otca ju však opäť vrátili do starých koľají. „Keď zomrel jej otec, dosť ju to vzalo. Strávila veľa času v posteli. Viete, aký je Hollywood. Účinkovala v Pobrežnej hliadke a každý očakával, že bude stále rovnaká. Ale už nemá 18,“ bránila ju v médiách jej matka.

Chvályhodné ale je, že bývalá herečka svoj boj s nadváhou nevzdáva. Dôkazom môže byť záber, ktorý ju zachytáva, ako si s osemmesačnou ratolesťou na chrbte vyrazila na prechádzku. K vyšportovanej figúre, akú predvádzala v úlohe záchranárky Summer, sa už zrejme nikdy nevráti. Dúfajme však, že onedlho bude so svojou líniou opäť spokojná.

Tip: Vysielajú ešte Pobrežnú hliadku? Zisti na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu