Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Plastikoví veteráni zo seriálu Dallas: Sue Ellen úchvatná, Bobby vyžehlený!

Hrdinovia seriálu Dallas na premiére nových častí. Zobraziť galériu (6)
Hrdinovia seriálu Dallas na premiére nových častí. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Držia spolu! Bok po boku prežili desiatky rokov na nakrúcaní aj v súkromí, aby sa na jeseň života opäť stretli pred kamerami. Hlavní hrdinovia legendárneho seriálu Dallas si však k nestarnúcemu imidžu dopomáhajú, ako vedia. Zatiaľ čo Linda Gray (71) pôsobí stále sviežo, mladší Patrick Duffy (63) má tvár ako z vosku.

Aj na staré kolená stále ruka v ruke! Takýto obraz o svojom vzťahu priniesli hollywoodski veteráni na slávnostnom uvedení nových častí seriálu Dallas na televízne obrazovky. Od ukončenia príprav pôvodných sérií už síce uplynulo dvadsať rokov, no herci svoje postavy naďalej stvárňujú priam dokonale. Aj preto kývli na účinkovanie v zbrusu novom spracovaní, ktoré oživila mladšia krv. Staršie ročníky však o svojich hrdinov neprídu a takisto sa budú mať na čo pozerať.

Patrick Duffy, Linda Gray a osemdesiatnik Larry Hagman sa na červenom koberci blysli v tradičnom štýle. Za desiatky rokov im síce pribudlo množstvo vrások, každý z nich sa však s nimi pasuje po svojom. Seriálový Džejár vplyvom ťažkej choroby pochudol a ubudlo mu síl. Sue Ellen si aj v sedemdesiatke udržiava postavičku pôvabnej dámy, ktorú zvýraznila červenými šatami. Bobby však objavil čaro plastík a na premiéru dorazil s neprirodzene vypnutou pleťou, akoby ho prešla žehlička.

Či sa budú nové časti tešiť rovnakej popularite ako pôvodné, ukážu čísla sledovanosti už v najbližších týždňoch. V Británii ich Kanál 5 začne vysielať 5. septembra, pričom už teraz avizuje obrovský divácky záujem.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu