Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pamela Ewing z Dallasu: Aj v 60-ke vyzerá k svetu... Vďaka plastikám!

Victoria Principal Zobraziť galériu (5)
Victoria Principal

LOS ANGELES – Stále sa udržiava v skvelej forme! Hoci Victoria Principal (61) z televíznych obrazoviek zmizla, v súkromí sa rozhodne nemá na čo sťažovať. Po skončení seriálu Dallas, ktorý ju preslávil, sa vrhla na vlastný biznis. A dnes vďaka nemu vyzerá takmer o dve desiatky rokov mladšie!

Starne slimačím tempom! Odkedy sa Victoria Principal po prvý raz blysla v role krásnej Pamely Ewing, ubehlo už 33 rokov. Taký dlhý čas sa však na jej zovňajšku zatiaľ príliš nepodpísal. Brunetka má stále nielen skvelú postavu, no navyše si pleť zachováva s minimom vrások. Pri pohľade na ňu by len málokto veril, že už o pár dní oslávi 62. narodeniny!

Pohodlná blúzka a priliehavé džínsy zasunuté do čižiem – v takomto ležérnom štýle sa Victoria pred sviatkami vybrala s neznámym priateľom na nákupy v uliciach Malibu. Neboli to však len závideniahodné gény, ktorými herečka pútala pozornosť. Na svoj vek totiž nevyzerá zachovalo iba vďaka štedrej nádielke prírody. Aj keď sa s druhým manželom v roku 2006 rozviedla, spomienky na jeho šikovné ruky si so sebou nosí dodnes. Ako plastický chirurg sa jej totiž venoval naozaj dostatočne!

Napriek tomu, že bývalá seriálová hviezda úpravy tváre nezaprie, ona sama drastické zásahy odsudzuje: „Je smutné, keď vidím ženu, ktorá v snahe vyzerať mladšie podstúpila množstvo zákrokov a vôbec sa na seba nepodobá.“ Ak by však tvrdila, že svoju pleť udržiava iba vlastnou kozmetickou značkou, zaručene by klamala. Ktovie, prečo sa pred televízne kamery legendárneho Dallasu vlastne nevráti. Kanál TNT zbrusu nové časti plánuje odvysielať už toto leto, Victoria sa v nich ale neobjaví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu