Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Táto sexi kráska zvedie Onura: Šeherezáda, máš na čo žiarliť!

Meryem Uzerli v súkromí (naľavo) a v seriáli. V strede predstaviteľ sultána Halit Ergenç. Zobraziť galériu (16)
Meryem Uzerli v súkromí (naľavo) a v seriáli. V strede predstaviteľ sultána Halit Ergenç.

BRATISLAVA - Ohrozila im manželstvo! Zväzok seriálovej Šeherezády a Onura alias hercov Bergüzar Korel (29) a Halita Ergença (41) prešiel riadne zaťažkávajúcou skúškou. Mohlo za to nakrúcanie nového seriálu Sultán, ktorý dnes štartuje na obrazovkách Markízy. Hlavu panovníka totiž pomotala sexi ryšavka Alexandra. S jej predstaviteľkou Meryem Uzerli (28) si vraj turecký herec mimoriadne rozumel aj mimo kamier, čo sa nepáčilo jeho manželke.

Nový turecký seriál Sultán bude opäť plný emócií, hlavne lásky a nenávisti. Pri nakrúcaní však bola prítomná aj riadna dávka žiarlivosti. Hlavnú úlohu totiž stvárnil Halit Ergenç, no jeho manželka Bergüzar Korel si zahrala len vedľajšiu postavu.

Vo zvodných scénach jej životnému partnerovi tentoraz sekundovala ešte o čosi mladšia Meryem Uzerli. A niet sa čo čudovať, že turecké médiá zapĺňali svoje stránky témou manželskej krízy. Ryšavá Meryem má totiž sexepílu na rozdávanie. A herci si vraj rozumeli aj mimo kamier.

Samotná Bergüzar priznala, že sa jej na ich seriálový románik nepozeralo ľahko. „Keď vidím Halita v pikantných scénach s inou ženou, bolí ma to a trpím,” povedala tureckým novinárom. Aféru sultána Sülleymana a očarujúcej Alexandry môžete sledovať na Markíze už od dnešného večera.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu