Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pamätáte si Onura a Šeherezádu? Tak takto dnes už vôbec nevyzerajú!

Bergüzar Korel a Halit Ergenç ako Šeherezáda a Onur. Zobraziť galériu (11)
Bergüzar Korel a Halit Ergenç ako Šeherezáda a Onur. (Zdroj: TV2)

ISTANBUL - Spoznali by ste ich? Písal sa rok 2011, keď na markizácky Deň otvorených dverí zavítali hviezdy telenovely Tísic a jedna noc - Bergüzar Korel (36) a Halit Ergenç (48). Hoci sa v médiách v súvislosti s nimi hovorilo istý čas aj o partnerskej kríze, sympatický manželský pár je i po rokoch stále spolu. Ich láska je teda stále rovnako silná. Čo sa však zmenilo, je ich vzhľad. Pozrite sa, ako v súčasnosti vyzerajú.

Telenovely boli svojho času celkom obľúbené aj medzi Slovákmi. K tým úspešnejším počinom možno smelo zaradiť seriál Tisíc a jedna noc, v ktorom stvárnili ústredné postavy Bergüzar Korel a Halit Ergenç. Tí prežívali lásku nielen pred kamerami, ale aj mimo nej. Od roku 2009 sú z nich totiž manželia. 

Spomínaný seriál sa nakrúcal v roku 2006 a o päť rokov neskôr zavítali jeho hlavní protagonisti aj na Slovensko. Za zmienku stojí, že telenovela mala taký vplyv, že sa v našich pôrodniciach našlo pár jedincov, ktorí dostali práve mená Onur alebo Šeherezáda. 

Bergüzar a Halit sú stale spolu, radujú sa z 8-ročného synčeka a obaja sú naďalej aktívni pred kamerami. Ich vzhľad ale prešiel premenou. Zo seriálového Onura je takmer plešatý a šedivý bradáč, jeho láska Šeherezáda dosť experimentuje s dĺžkou vlasov. Ich aktuálne FOTO nájdete v GALÉRII>>

 

 

Viac o téme: Bergüzar KorelHalit Ergenç
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu