Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Radikálna zmena krásnej Šeherezády: Vystrihaná ako chlap a s monoklom!

Bergüzar Korel sa z krásnej Šeherezády zmenila na nepoznanie. Zobraziť galériu (6)
Bergüzar Korel sa z krásnej Šeherezády zmenila na nepoznanie. (Zdroj: YouTube)

ISTANBUL – Takto sme ju ešte nevideli! Turecká kráska Bergüzar Korel (30) si v úlohe exotickej Šeherezády získala srdcia miliónov divákov nielen u nás, ale aj v iných krajinách. V médiách sa však nedávno objavila s podobou, akú od nej nikto nečakal. S utrápeným výrazom a krátkymi vlasmi by ju spoznal iba máloktorý fanúšik.

Mení sa ako chameleón! Ešte na jeseň sme vás na Topkách informovali, že Bergüzar Korel pred televíznymi kamerami presedlala z roly láskou skúšanej Šeherezády na úlohu prísnej sudkyne. Zmeny jej vizáže síce nie sú ničím výnimočným, no najnovším experimentom sa jej skutočne podarilo šokovať. Zapojila sa totiž do národného projektu na pomoc týraným ženám s takým zovňajškom, akoby sama patrila medzi ne.

Inokedy zvodná tmavovláska si pred objektívom zapózovala nenalíčená, len s modrinami okolo očí, o ktoré sa postarali šikovné ruky maskérok. Najväčším zásahom do jej imidžu sa však stala parochňa s krátkym zostrihom. V kombinácii s utrpením, ktoré sa jej zračilo v tvári, hlavná postava programu Tisíc a jedna noc stvárnila ženy sužované domácim násilím naozaj vierohodne.

Spomínaná kampaň je na tureckej pôde realizovaná pod záštitou Ministerstva sociálnych vecí a rodiny, pričom okrem Bergüzar v nej figuruje ďalších sedem známych žien. Projekt s názvom „8. marca 8 žien“ nesie výstižne slogany ako „Mohla som to byť ja...“ alebo „Nečakajme, kým sa prebudíme mŕtve, násilie by v láske nemalo mať miesto.“ Ostáva dúfať, že kampaň bude prijatá mimoriadne pozitívne a že známej tmavovláske v manželstve so seriálovým Onurom nič podobné nehrozí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu