Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prekvapivá premena: Obľúbená Šeherezáda ako ju nepoznáme!

Bergüzar Korel sa v novej telenovele zhostila úlohy sudkyne. Zobraziť galériu (7)
Bergüzar Korel sa v novej telenovele zhostila úlohy sudkyne. (Zdroj: ATV)

IZRAEL – Iná! Turecká kráska Bergüzar Korel (30) si na našich televíznych obrazovkách získala obrovské sympatie v úlohe láskavej Šeherezády. Najnovšie sa však zhostila roly, akú by mnohí fanúšikovia od nej rozhodne nečakali. Tmavovláska drží pevne v rukách spravodlivosť, ktorej záujmy háji v súdnej sieni.

Nečakaný zvrat v doterajšej kariére? Bergüzar Korel lámala rekordy v sledovanosti, keď do našich končín zavítala po boku svojej zákonnej polovičky Halita Ergença s telenovelou Tisíc a jedna noc. Odvtedy manželský pár na vlastnej koži zažil hotový ošiaľ prostredníctvom markizáckeho Dňa otvorených dverí a vrátil sa so seriálom Sultán. Herečka sa o divácku priazeň momentálne snaží na domácej pôde, kde získala rolu prísnej sudkyne.

Nový projekt z tureckej dielne nesie názov Karadayi. Zatiaľ sa vysiela len na tamojšej televíznej stanici ATV, no nie je vylúčené, že v budúcnosti dorazí aj na Slovensko. Po ére argentínskych a mexických telenoviel sa totiž tie z východnejšej časti sveta stále tešia značnej obľube.

Bergüzar sa tak v súčasnosti objavuje pred kamerami ako spravodlivá sudkyňa Farida Şadoğlu. Aby mohla v súdnej sieni presvedčivo vynášať svoje verdikty, prípravu nijako nezanedbala. Po inšpirácie si odskočila priamo na izraelský súdny dvor. „Sledovala som súdne prípady, aby som nazbierala skúsenosti. Tie mi budú veľmi nápomocné v tom, aby som svoju rolu stvárnila čo najlepšie,“ prezradila na margo nakrúcania. Zdá sa teda, že ako umelkyňa sa nebráni ani náročnejším hereckým výzvam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu