Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Modelkou roka je vyziabnutá 40-tka: Cena v ruke, nahý prsník vonku!

Stella Tennant okrem trofeje Modelky roka vystavila na obdiv aj obnaženú plochú hruď. Zobraziť galériu (3)
Stella Tennant okrem trofeje Modelky roka vystavila na obdiv aj obnaženú plochú hruď. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Závideniahodné gény či roky odriekania a tvrdej driny? Pri pohľade na čerstvú Modelku roka by len málokto veril, že má štyridsiatku na krku a za sebou štyri pôrody. Pri pózovaní s trofejou v ruke totiž Stella Tennant bez ostychu vystavila drobné poprsie – ako nevyvinutá tínedžerka!

Je plochá ako žehliaca doska! Zdá sa, že v prípade niektorých dám zákony prírody, materstva a starnutia jednoducho neplatia. Dôkazom môže byť manekýnka Stella Tennant, ktorá má aj napriek zrelému veku a štyrom tehotenstvám stále figúru dievčatka. Niet divu, že si na tohtotýždňovom odovzdávaní Britských módnych cien odniesla titul Modelka roka. Veď vyzerá o takmer desiatku rokov mladšie!

Módny sviatok, na ktorom sa vytúženého ocenenia za svoju značku dočkala aj Victoria Beckham, sa nezaobišiel bez pikantných okamihov. O jeden z nich sa postarala práve krátkovlasá modelingová hviezda, ktorá na galavečer dorazila v tak trochu pánskom štýle. Pod sakom s nekonečným výstrihom jej akákoľvek ďalšia vrstva látky chýbala. Fotografom sa tak ušli zábery jej celkom obnaženého poprsia!

Britskej rodáčke sa podarilo verejnosť šokovať aj pred pár mesiacmi, kedy jej postava v kabáte značky Prada zdobila obálku magazínu Vogue. Nebolo by na tom nič zvláštne, pokiaľ by súčasne nemala navlečený korzet zošnúrovaný na neuveriteľných 33 centimetrov. Takýto obvod pásu v skutočnosti určite nemá, no ako matke štyroch detí by jej pár kíl navyše rozhodne neuškodilo.

Kontroverzná hladovka: Dokonalá očista či hazard so zdravím?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu