Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Willisove dcéry sa nahodili do gala: Jedna horšia ako druhá!

Sestry Willisové na večierku smotánky: Rumer, Tallulah a Scout príliš neočarili. Zobraziť galériu (5)
Sestry Willisové na večierku smotánky: Rumer, Tallulah a Scout príliš neočarili. (Zdroj: Twitter)

PARÍŽ – Toto sesterské trio príliš neočarí! Aj keď Bruce Willis (56) a Demi Moore (49) patria v Hollywoode medzi sexsymboly staršej generácie, ich dcéry tie správne gény zrejme nezdedili. Cez víkend si všetky tri zapózovali v drahých róbach. Dojem, aký zanechali, bol však viac ako rozpačitý!

Rodinná súdržnosť na prvom mieste! Hoci francúzska metropola na Seine je od Los Angeles vzdialená tisícky kilometrov, Bruce Willis a jeho dcéry si čas na večierok snobskej smotánky predsa len našli. Najmladšia Tallulah (17) sa totiž cez víkend blysla na bále Le Bal des Debutantes, ktorý ju oficiálne uviedol do sveta vysokej spoločnosti. Pozornosť jej však už opäť uchmatli staršie sestry!

Výstrih po pupok a žiadna bielizeň – len ovisnuté prsia! V takom štýle sa predviedla najstaršia Rumer (23), ktorá na slávnostný galavečer zvolila odvážne strieborné šaty. Situáciu však nezachránila ani prostredná Scout (20) v ľahkej červenej róbe. Výrazný rúž a ulízaný retro účes jej totiž pridal minimálne celú desiatku rokov. A čierny opasok len zvýraznil nemálo kíl navyše!

Ktovie, ako si tínedžerka Tallulah svoj veľký večer nakoniec vlastne užila. Podľa očitých svedkov jej totiž ako jediný prenechal miesto vo svetlách reflektorov iba otec Bruce. Ten sa po celý čas údajne správal rezervovane a uvoľnil sa až okolo polnoci, kedy vykrútil svoju ratolesť na parkete. „Bol trochu iný, ako pred troma rokmi, keď večierok patril Scout. Bol tam pre svoju dcéru, ale ako ochranca. Je otec a chcel sa uistiť v tom, aby Tallulah cítila, že ten večer patrí iba jej,“ prezradil zdroj magazínu People. Užívať si pozornosť s takýmito sestrami po boku však zrejme príliš jednoduché nebolo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu