Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Modelka roka ženské tvary nerieši: V 40-tke má chlapský hrudník!

Stella Tennant sa za chýbajúce ženské prednosti nehanbí. Zobraziť galériu (4)
Stella Tennant sa za chýbajúce ženské prednosti nehanbí. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Má svojský imidž! Hoci väčšina žien by sa s jej nádielkou vo výstrihu necítila najlepšie, Stella Tennant (41) si z nej ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, z plochej hrude si doslova vyrába vlastnú poznávaciu značku. Medzi smotánku si neváha vyraziť naostro a s rozhalenou košeľou. Veď čo na tom, že od krku po pás pripomína chlapa?

Nie je to už príliš? To, že vychytené modelky zväčša nedisponujú dekoltom veľkosti XXL, nie je nijakým tajomstvom. Avšak okato vystavovať trčiace rebrá a hrudník v tvare žehliacej dosky je už trochu prisilná káva. Zvlášť, pokiaľ ide o modelingovú hviezdu, ktorá podľa britských módnych kritikov predstavuje špičku tejto náročnej brandže.

S výstrihom po pupok svojská modelka nedávno zavítala na prezentáciu večernej kolekcie návrhárky Stelly McCartney. Napriek tomu, že si len nedávno prevzala ocenenie Modelka roka, predstavy o ženskej kráse tentoraz zďaleka nespĺňala. Chýbali jej k tomu nielen potrebné krivky, ale aj slávnostnejší účes. Brunetka si totiž s krátkym zostrihom príliš veľa námahy nedala. Pozitívnym faktom tak zostáva jedine to, že modelka starne prirodzene a bez zbytočných zásahov. Vďaka pribúdajúcim rokom sa jej totiž na tvári črtajú prvé vrásky.

Či Stella obháji svoje modelingové kvality aj v najbližšom období, ukáže až čas. Pravdou ale je, že z jej extrémne štíhlej postavy je vo vytržení tak akurát guru značky Chanel, Karl Lagerfeld. V prípade uznávanej Britky pritom ide zrejme o zaujímavú genetickú výbavu. Veď na jej postave nezanechali žiadne stopy ani štyri tehotenstvá.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu