Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Cindy Crawford so 45-kou na krku: V bikinách je stále kus!

Cindy Crawford v bikinách Zobraziť galériu (9)
Cindy Crawford v bikinách (Zdroj: Profimedia)

MEXIKO – Pribúdajúce roky ju trápiť nemusia! Hoci Cindy Crawford už o necelé tri mesiace oslávi 46. narodeniny, stále sa môže pochváliť výstavnými krivkami. Pred pár dňami sa vyzliekla do bikín a jej pestované telo rozhodne stálo za pohľad. Pozrite, ako vyzerá bohyňa pláže v zrelom veku!

Takmer ako za starých čias! Dva pôrody ani desiatka rokov navyše sa na postavičke Cindy Crawford zatiaľ takmer vôbec nepodpísala. Odkedy opustila žiaru reflektorov vo svete modelingu, súčasná podnikateľka si stále udržiava závideniahodnú formu. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery s mexickej pláže. Ako bývalá topmodelka sa rozhodne nemá za čo hanbiť!

Ploché bruško, štíhle nohy a pekne tvarované prsia – to všetko môžu Cindy závidieť aj o polovicu mladšie kolegyne z brandže. Známa brunetka sa totiž pri vystavovaní formovaného tela zaobíde aj bez náročného stylingu či grafických úprav. Svoju figúru bez ostychu ukázala v dvojdielnych plavkách počas nedávnej dovolenky s manželom Random Gerberom a dvoma ratolesťami. A treba uznať, že na piesočnatom pobreží Mexika by vo svojej vekovej kategórii hľadala konkurenciu úplne zbytočne. Jej pestovanosť a prirodzená krása totiž už z diaľky vyrážala dych!

Napriek tomu, že Cindy na svoj vek vyzerá priam ukážkovo, starnutiu ako takému sa nebráni. „Nevyzerám ako pred dvadsiatimi rokmi a ani by som nemala. Keď sa pozriem na svoje vyrastajúce deti a na manželstvo, na ktorom s mužom pracujeme a funguje nám to, potom je oveľa jednoduchšie prijať pár vrások i miesta, kde zvíťazila gravitácia,“ priznala niekdajšia manekýnka s pokorou. Zdá sa teda, že ako jedna z mála svetových hviezd pôsobenie zubu času vníma s ozajstnou gráciou.

Chudnutie po 40-ke: Zatočte s lenivým metabolizmom!

Ďalšie hviezdy v bikinách nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu