Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrátený svet módy: Modelka šokuje s pásom 33 centimetrov!

Titulku magazínu Vogue Zobraziť galériu (8)
Titulku magazínu Vogue "zdobí" modelka s desivo stiahnutým pásom. (Zdroj: Vogue)

RÍM – Prekročili všetky medze! Takýto bič si na seba uplietli tvorcovia talianskej verzie prestížneho magazínu Vogue, ktorí na titulnú stranu umiestnili kontroverznú modelku. Tá totiž svojimi proporciami predčí aj tie najdesivejšie predstavy o anorexii. Jej pás je zošnúrovaný na úbohých 33 centimetrov!

Môže vôbec dýchať? Podobná otázka zaručene napadne nejednému čitateľovi pri pohľade na obálku najnovšieho vydania talianskej módnej biblie. Jej tvárou sa totiž pre mesiac september stala britská modelka Stella Tennant. A tá aj napriek tomu, že má na krku štyridsiatku a na svet priviedla až štyri deti, vyráža dych najútlejším driekom všetkých čias. Toto má byť avantgarda?

Obrovský piercing v nose, gotické líčenie a kabát značky Prada so šokujúcim korzetom. S takým stylingom sa pre titulnú stranu Vogue Italia nechala Stella zvečniť fotografom Stevenom Meiselom. Jej zošnúrovaný driek však so ženskou krásou a zdravím už nemá absolútne nič spoločné. Jeho obvod sa totiž pohybuje tesne nad hranicou tridsiatich centimetrov!

Stella Tennant na titulke
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Vogue)

Aj keď škótskej rodáčke k výslednému efektu zrejme dopomohla retuš, inšpirácia pochádza od skutočnej ženy. Guinessov rekord v najužšom drieku drží istá Ethel Granger, ktorej fotografie vyzdvihuje Vogue aj na svojich stránkach. Nie je však už takýto tvar presýpacích hodín pritiahnutý za vlasy?

Ethel Granger - žena
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Vogue Italia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu