Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevera na kráľovskom dvore odpustená: Párik opäť ruka v ruke!

Zara Phillips s manželom Mikeom Tindallom aj napriek nedávnemu škandálu pôsobí šťastne. Zobraziť galériu (9)
Zara Phillips s manželom Mikeom Tindallom aj napriek nedávnemu škandálu pôsobí šťastne. (Zdroj: isifa)

NOVÝ ZÉLAND – Ustáli to! Hoci relatívne čerstvým manželským párom nedávno zamávalo kompromitujúce video, kríza je očividne zažehnaná. Zara Phillips (30) nad laškovaním rugbistu Mikea Tindalla (32) s istou blondínkou prižmúrila oko. Už sa spolu pretŕčajú ruka v ruke!

Opäť je z nich harmonická dvojica! Ani nie dva mesiace po tom, čo povedala svojmu snúbencovi pred oltárom „áno“, sa Zara musela popasovať so zaťažkávajúcou skúškou. Jej prelietavý manžel si totiž u protinožcov poriadne vyhodil z kopýtka. V miestnom bare sa oddával nielen alkoholu, ale aj okatému flirtovaniu s blonďavou kráskou. Hrátky podnapitej dvojice však zachytila bezpečnostná kamera!

Škandál, ktorý prostredníctvom servera YouTube obletel svet, Zarinou dôverou zrejme neotriasol. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z Nového Zélandu, kam najstaršia vnučka kráľovnej Alžbety II. pricestovala za Mikeom. Žiadne žiarlivostné scény sa nekonali, práve naopak. Manželia si vyšli na večeru ako zamilovaný pár.

Sladké držanie sa za ruky a spoločná hotelová izba – to všetko svedčí o tom, že medzi urodzenou dvojicou nie je ani náznak napätia. Takáto podpora je počas prebiehajúcich Majstrovstiev sveta v rugby pre kapitána anglického tímu neoceniteľná. Pomohlo mu však zrejme aj svedectvo hotelového personálu, ktorý potvrdil, že Tindall sa v inkriminovanú noc vrátil sám. Recepčný si však neodpustil poznámku, že to s chľastom poriadne prehnal. „Mike bol taký opitý, že ledva stál na nohách,“ píše denník Daily Mail. Ktovie, čo Zaru pri novopečenom mužíčkovi v budúcnosti ešte počká!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu