Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tak toto na ňom vidí: Kráľovnina vnučka má v posteli svalovca!

Mike Tindall vábi mužným telom na stránkach kalendára. Zobraziť galériu (9)
Mike Tindall vábi mužným telom na stránkach kalendára.

LONDÝN – Prehrešky sa mu prepečú naozaj jednoducho! Aj keď po škandále s neverou v kráľovskej rodine by sa od Mikea Tindalla (33) očakávalo sklopenie uší, on so svojou mužnosťou opäť vyrazil do útoku. To, čo na ňom Zara Phillips (33) miluje najviac, ukázal aj ostatným ženám. Vyzliekol sa to trenírok!

Vypracované mužské telo robí s nežným pohlavím divy! Zdá sa, že v prípade vnučky kráľovnej Alžbety II. to platí dvojnásobne. Nielenže po prevalení manželovej aféry stála po jeho boku, no ešte sa aj poponáhľala s vysvetľovaním. Zara Phillips síce na kráľovský dvor priviedla záletníka, jeho prednosti jej však zrejme naozaj učarovali. Najmä tie fyzické!

Vyrysované svalstvo, hladká pokožka a telový olej pre zmyselnejší efekt – s takýmito zbraňami Mike najnovšie zvádza iba v bielej spodnej bielizni. Ako kapitán britského ragbyového tímu sa totiž so spoluhráčmi nechal nahovoriť na nafotenie šteklivého kalendára. A ten nie je určený na nič iné ako na charitatívne účely pre hrdinov vo výslužbe. A tiež na ulahodenie dámskemu oku!

Mike Tindall vábi mužným
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Rugby For Heroes)

Hoci Mike na prvý pohľad pôsobí naozaj sebavedomo, podľa zdroja z fotenia sa pred objektívom až tak pohodlne necítil. „Niektorých hráčov nebolo vôbec treba presviedčať, no zopár ich bolo veľmi hanblivých a zdržanlivých, hlavne Tindall,“ píše denník Daily Mail. V inkriminovanú noc u protinožcov sa však ragbista v bare veľmi neostýchal. So svojou blonďavou dámskou spoločnosťou laškoval viac než okato!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu