Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Škandál na kráľovskom dvore: Neveru zachytila kamera!

Zara Phillips a Mike Tindall vo svadobný deň Zobraziť galériu (6)
Zara Phillips a Mike Tindall vo svadobný deň (Zdroj: SITA)

NOVÝ ZÉLAND – Poriadne si zavaril! Hoci od svadby Zary Phillips (30) a Mikea Tindalla (32) neubehli ešte ani dva mesiace, urodzený pár už prechádza prvou zaťažkávajúcou skúškou. Dôvodom je laškovanie novopečeného manžela s neznámou blondínkou. Jeho nežnôstky zachytila bezpečnostná kamera!

Ups, toto sa dostať von nemalo! Zdá sa, že kapitán anglického ragbyového klubu sa bez dozoru svojej polovičky dokáže poriadne odviazať. Svedčí o tom videozáznam, ktorý vďaka iniciatívnemu užívateľovi prenikol na internet. Mike Tindall na ňom okato flirtuje s blondínkou, ktorej totožnosť zatiaľ nie je známa. K ragbistovi však mala poriadne blízko – nechýbali bozky, objatia, či ďalšie prejavy náklonnosti. A čo je pre Zaru najhoršie, dvojica spolu odišla ruka v ruke!

Celý incident sa odohral v bare Altitude v novozélandskom meste Queenstown, kde Mike so svojím tímom bujaro oslavoval. To, že bol pod značným vplyvom alkoholu, vyplýva aj z jeho tackavých pohybov na videu. Prebiehajúce Majstrovstvá sveta v ragby si však okorenil viac, ako sa na člena kráľovskej rodiny patrí.

Aj keď najstaršia vnučka kráľovnej Alžbety II. má dôvod na žiarlivostné scény, zatiaľ nepodlieha panike. Práve naopak, sama situáciu v médiách odôvodnila ako nedorozumenie. „Je to priateľka oboch manželov, pozná Mikea od univerzitných čias. Tá Angličanka žijúca v Austrálii bola dokonca na ich svadbe. Zara je pokojná, celé je to len zbytočne nafúknuté,“ uviedol pre denník Daily Mail zdroj zo Zarinho blízkeho okolia. Či však dcéra Princeznej Anne bude rovnako veľkorysá aj pri osobnom stretnutí s manželom, je už otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu