Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráľovské faux-pas? Kate Middleton na svadbe dvakrát v tom istom!

Kate Middleton na svadbe včera a v roku 2006 Zobraziť galériu (7)
Kate Middleton na svadbe včera a v roku 2006 (Zdroj: isifa)

EDINBURGH – Recykluje, čo sa dá! Hoci si Kate Middleton (29) môže dovoliť luxusné outfity od výmyslu sveta, rozhodne nepatrí medzi márnivé dámy. Podaktoré kúsky v šatníku si neváha obliecť dvakrát. A to dokonca aj v prípade, že ide o sobáš v kráľovských kruhoch!

Na zaužívané praktiky zvysoka kašle! Zatiaľ čo sa poprední dizajnéri predbiehajú v tom, aby sa práve ich modely dostali do paláca, Vojvodkyňa z Cambridge má v otázkach módy úplne jasno. Vďaka postave dievčatka si obľúbené kreácie neváha obliecť znova – s rozdielom aj niekoľkých rokov!

O mierne prekvapenie sa princezná Catherine postarala tento víkend, keď spolu s manželom zavítala na súkromnú svadbu. V škótskej metropole totiž najstaršia vnučka kráľovnej Alžbety II., Zara Phillips, povedala svoje „áno“ ragbistovi Michaelovi Tindallovi. Kate, nechýbajúc s Williamom medzi urodzenými hosťami, však na túto príležitosť zvolila kabát, ktorý sme na nej videli už v roku 2006. A to takisto na svadbe – svoj veľký deň vtedy oslavovala Laura Parker Bowles.

Včerajšok ale ani zďaleka nie je jediný prípad, kedy Kate siahla po outfite, ktorý už raz mala na sebe. Len tento týždeň na predsvadobnej párty zrecyklovala zelené šaty, v akých vyrážala dych počas ciest za veľkou mlákou. V Ottawe zas mávala fanúšikom v bielej róbe, v ktorej sa túli k Williamovi na oficiálnom portréte zo zásnub. Zdá sa teda, že brunetka si ako novodobá módna ikona vie kvalitné návrhárske kúsky naozaj vážiť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu