Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vnučka Alžbety II. pobúrila dvor: Prvé dieťa ukázala za obrovskú kopu peňazí!

Zara Phillips si s manželom Mikeom Tindallom a dcérkou Miou zapózovala pre časopis za hriešnu sumu peňazí. Zobraziť galériu (11)
Zara Phillips si s manželom Mikeom Tindallom a dcérkou Miou zapózovala pre časopis za hriešnu sumu peňazí. (Zdroj: Hello!)

LONDÝN – Poriadne sa nabalila! Keď svojho prvého potomka porodila Kate Middleton (32), išlo o národnú udalosť a veľký mediálny rozruch. Zara Phillips (32) sa rovnakých ceremónií síce nedočkala, no o to šikovnejšie príchod prvej ratolesti na svet využila. V štýle idylickej rodinky si zapózovala pre titulnú stranu známeho magazínu, od ktorého si nechala vyplatiť priam rozprávkovú sumu.

Odvážila sa na riskantný krok! Keďže kráľovská rodina na domácej britskej pôde ešte stále patrí k váženým členom vyššej spoločnosti, o dôležité udalosti sa delí v primeranej miere a celkom zadarmo. Vnučka Alžbety II. však v tomto smere v sebe prebudila podnikateľského ducha a päťtýždňovú dcérku Miu ukázala svetu za závratnú cifru. Celá záležitosť je preto poriadne poburujúca – Zara Phillips si ako prvá nechala zaplatiť za fotky svojho dieťaťa.

Prominentná blondínka sa pred objektív vrhla spolu s manželom a profesionálnym rugbistom Mikeom Tindallom. Časopis Hello! urodzenej famílii venoval celých trinásť strán vrátane obálky, na ktorej maličká Mia roztomilo špúli ústočká. Za celé fotenie s exkluzívnymi právami si Zara pripísala na účet úctyhodných 150 tisíc libier.

Profesionálna jazdkyňa na koni kráľovnú a monarchov rozhnevala o to viac, že lukratívny kontrakt pred všetkými dokonale ututlala. Zaujímavosťou je, že len pred pár dňami sa objavila na prechádzke s kočiarom v parku a neustále vyhlasovala, že na svojom dieťati zarábať nechce. Princeznička menom Mia Grace prišla na svet 17. januára 2014 a jej matka sa očividne rozhodla hľadať inšpiráciu u brata. Tomu sa totiž podarilo predať svadobné fotky tomu istému magazínu za údajných 500 tisíc libier.

Čo sa v skutočnosti deje za bránami paláca, ostáva záhadou, no všetko naoko vyzerá tak, že Zara o Alžbetinu priazeň len tak nepríde . „Poslal som správu celej rodine. Zara si je so starou matkou veľmi blízka, takže hneď, ako sa vrátila domov z nemocnice, jej zavolala,“ nechal sa počuť hrdý otec Mike. Ktovie však, či nejde len o sladké reči pre verejnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu