Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Aký rozchod? Najsladší párik šoubiznisu sa od seba nevie odlepiť!

Justin Bieber a Selena Gomez Zobraziť galériu (6)
Justin Bieber a Selena Gomez

LOS ANGELES – Stále to medzi nimi riadne iskrí! Hoci sa v kuloároch nedávno objavili špekulácie, že Selena Gomez (19) pustila Justina Biebera (17) k vode, ich vzťah klape ako hodinky. Zaľúbenci sa totiž cez víkend ukázali v spoločnosti bok po boku. A laškovali jedna radosť!

Mal to vraj nahnuté! Informácie o tom, že kanadského speváka Justina Biebera poslala jeho o dva roky staršia priateľka kade ľahšie, sa objavili len pred pár dňami. Dôvodom mali byť hádky ohľadne nových kamarátov mladučkého idolu, ktorých Selena nemohla vystáť. Jej pohár trpezlivosti pretiekol po jednom z koncertov – nevydržala to a mladšiemu frajerovi poriadne vyčistila žalúdok!

„Selena mu povedala, aby sa nezahadzoval s tými zlými ľuďmi. Nechcela, aby jej zničili vystúpenie,“ prezradila médiám speváčkina priateľka. Ako ďalej dodala, tmavovláska trvala na pauze vo vzťahu: „Strašne sa pohádali a Selena povedala, že by mali tráviť čas oddelene, kým je ona na turné.“ Takéto slová však Justin niesol naozaj ťažko. Rozplakal sa a neustále opakoval, že ju miluje!

Aj napriek spomínaným výmenám názorov je však medzi nimi očividne všetko v poriadku. V nedeľu sa totiž objavili na odovzdávaní cien Teen Choice Awards a mali k sebe veľmi blízko. Prepletené prsty, široké úsmevy či bozky – to všetko svedčilo o tom, že sa zďaleka nerozchádzajú. Veď kto by si už len nechal vykĺznuť takú očarujúcu krásku, akou je práve Selena? Justin taký hlúpy zrejme nebude!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu