Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto má byť božská 20-tka? V súkromí chodí nenalíčená ako sivá myš!

Selena Gomez vyzerá na červenom koberci ako mladá bohyňa, v súkromí však pripomína skôr nenápadné dievča. Zobraziť galériu (8)
Selena Gomez vyzerá na červenom koberci ako mladá bohyňa, v súkromí však pripomína skôr nenápadné dievča. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Na ulici by ste o ňu ani nezakopli! Selena Gomez (20) už vo veľmi skorom veku patrila k najkrajším hviezdičkám kanála Disney a v súčasnosti figuruje aj ako oslnivá polovička Justina Biebera (18). Pod maskou dokonalej krásky sa však skrýva prosté dievča s bucľatou tvárou. Bez mejkapu by ste ju zrejme ani nespoznali.

To je ale rozdiel! Hollywoodsky párik v zložení Seleny Gomez a Justina Biebera je už od jeho raných začiatkov považovaný za ten najsladší a najroztomilejší v šoubiznise. Zdá sa však, že aj v tomto prípade najväčšiu úlohu zohrávajú šikovné ruky vizážistov a štylistov. Brunetka by totiž bez mejkapu kanadského tínedžerského idola zrejme vôbec nezaujala.

S odlíčenou tvárou a s dioptrickými okuliarmi paparazzi tento týždeň speváčku zachytili, ako opúšťa Pediatrické výskumné centrum Stevena Spielberga. Z dverí kráčala s rozpustenými vlasmi, ktoré zanechávali mierne neupravený dojem, ale zároveň vyzerali veľmi prirodzene. Veľkú námahu si však Selena nedala ani so svojím outfitom. Sivé legínsy doplnila bielou širokou blúzou a pôsobila celkom ako šedá myška.

Hoci sa rodáčka z Texasu zaradzuje medzi áčkové hviezdy, ľahostajný jej nie je ani osud utláčaných vo svete. Ako ambasádorka nadácie UNICEF nedávno reagovala na násilný útok, ktorého obeťou sa stala len 14-ročná tínedžerka. Tú Taliban popravil za jej podporu vzdelávania dievčat. „Prosím, uctite si  Malalu Yousafzai šírením jej posolstva – práva detí na vzdelanie,“ poprosila prostredníctvom siete Twitter svojich 13 miliónov nasledovníkov. Celkom inak túto tragédiu poňala, napríklad, Madonna. Tá na koncerte predviedla striptíz na školáčkinu počesť pred očami svojich detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu