Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tínedžerská hviezda s bujným poprsím: Ako prišla k takým vnadám?

Selena Gomez sa pochválila s nečakane kyprejším poprsím. Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez sa pochválila s nečakane kyprejším poprsím. (Zdroj: Elle)

LOS ANGELES – Plastika či retuš?! Hoci Selena Gomez (19) odjakživa patrila k prirodzene krásnym detským hviezdam, najnovšie sa zhostila úlohy vyvinutej prsane. Aspoň tak vyznievajú jej zbrusu nové zábery. Otázne ale je, za čo vďačí viditeľne objemnejším prednostiam.

Zabudnite na roztomilé dievčatko! Aj keď si Selena Gomez vybudovala svoju kariéru na populárnom kanáli spoločnosti Disney, dnes si v šoubiznise razí cestu vyspelou ženskosťou. Svoje závideniahodné krivky totiž prepožičala júlovému číslu magazínu Elle. A na jeho stranách sexepílom rozhodne nešetrí – takú bohatú nádielku v oblasti hrudníka sme u nej ešte nevideli.

Minimalistická podprsenka bikín bez ramienok a prúžkované nohavice v námorníckom štýle – v takom outfite sa milenka Justina Biebera váľa na pláži. Aj v polohe ležmo sa pritom pýši oblými ženskými zbraňami, ktoré sa jej derú von. Zásahu retušérov sa teda zvodná tínedžerka zrejme nevyhla. Nie je to však na jej vek až príliš okatý ťah?

Napriek tomu, že Selena a kanadský popový princ svoj vzťah netaja, na pikantné detaily sú obaja skúpi. Dôkazom môže byť priložené interview, v ktorom si speváčka a herečka ústa na prechádzku príliš nepustila: „Jediné čo vám prezradím bude, že Justin je beznádejný romantik.“ Niet divu, že zamilovaný párik paparazzi obliehajú na každom kroku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu