Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok pre Justina Biebera: V 17-tich má trojmesačného syna!

Pop idol Justin Bieber sa vo svojich 17-ich rokoch údajne stal otcom. Zobraziť galériu (10)
Pop idol Justin Bieber sa vo svojich 17-ich rokoch údajne stal otcom.

LOS ANGELES – Zostal v poriadnom v šoku! Zdá sa, že popový princ Justin Bieber (17) nie je ani zďaleka také neviniatko, za aké ho fanúšičky pokladajú. Podľa najnovších správ si totiž pred rokom doprial na jednom z koncertov adrenalínovú „rýchlovku“. Z nezáväzného sexu je dnes trojmesačný drobec!

V sedemnástich otcom? Aj keď takéto životné okolnosti predstavujú nočnú moru predovšetkým neskúsených tínedžerov, pre Justina Biebera sa môžu už čochvíľa stať krutou realitou. Jeho dvadsaťročná fanúšička z Kalifornie, Mariah Yeater, totiž nedávno porodila chlapčeka. A na testy otcovstva ženie práve kanadskú popovú hviezdu!

So šokujúcou správou o tom, že len 17-ročný spevák sa stal otcom, priamo na titulnej strane vyrukoval americký plátok Star. Tomu sa totiž podarilo získať fotku mladej mamičky a jej nedávno narodenej ratolesti, ktorú pomenovala Tristyn Anthony Markhouse Yeater. Dvojica spolu síce pôsobí rozkošne, Justinovi však v živote narobila poriadny vietor.

K takzvanej „jednorázovke“ malo dôjsť 25. októbra minulého roka po jednom z Justinových vystúpení. Čo čert nechcel, Mariah otehotnela, o čom sa údajného otecka snažila okamžite upovedomiť. „Keď som si uvedomila, že čakám dieťa Justina Biebera, snažila som sa s ním spojiť cez jeho zástupcov. Nikto ma však nikdy nekontaktoval späť,“ zdôverila sa médiám.

Tri mesiace od pôrodu sa matka malého Tristyna dožaduje svojich práv a adekvátnej podpory na súde. Pred pár dňami podala žalobu, v ktorej žiada, aby sa spevák podrobil skúškam otcovstva a prevzal svoju časť zodpovednosti. Justinov hovorca však celú kauzu vykreslil ako vykonštruované klamstvá a všetko poprel: „Zatiaľ sme žiadnu žalobu nevideli, ale je smutné, že si niekto vymýšľa zákerné, urážlivé a preukázateľne falošné tvrdenia.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu