Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jennifer Aniston má nového milenca: Bradáča s kútmi na hlave!

Jennifer Aniston a Justin Theroux Zobraziť galériu (9)
Jennifer Aniston a Justin Theroux (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Ulovila ďalšieho kolegu! Hoci Jennifer Aniston (42) je od rozvodu známa ako hollywoodska single lady, momentálne ňou vraj opäť lomcujú feromóny. Cestu do jej srdca si totiž vydláždil Justin Theroux (39). A to aj napriek tomu, že má od sexsymbolu poriadne ďaleko!

Čo na ňom vlastne vidí? Presne to sa pýtajú ľudia z okolia americkej herečky pri pohľade na jej najnovší úlovok. Ako to totiž u Jennifer býva zvykom, zapozerala sa do filmového parťáka, s ktorým momentálne dokončuje snímku Wanderlust. Justin Theroux však v poslednom čase o imidž fešáka príliš nedbá – zapustil hustú bradu a so štyridsiatkou na krku už má aj prvé lysiny!

Podľa serveru X17 čerstvá dvojica spolu strávila celý uplynulý víkend. V piatok pobudli v Universal Studios, no hneď potom si to namierili k Jennifer domov. Deň na to sa herečka vybrala relaxovať do luxusného hotela v Beverly Hills, pričom Justin sa k nej pripojil už o dve hodiny neskôr. A po spoločnom obede ich asistentka zaviezla domov.

Zatiaľ čo Jen je s publicitou opatrná, nadšenie jej miláčika sa vraj nedá prehliadnuť. Podľa očitého svedka si však obaja dávajú veľký pozor na striehnucich paparazzov: „Skočili rovno do toho, sú stále spolu. Ale schovávajú sa a robia všetko pre to, aby spolu neboli odfotení. Jennifer nemá rada, keď sa o jej vzťahoch verejnosť dozvie skôr, ako si je tým sama istá.“ Či teda ide len o vzplanutie alebo o serióznu známosť, ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu