Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jennifer Aniston v spodnej bielizni: Provokuje ako nikdy predtým!

Sexi Jennifer v novom filme Zobraziť galériu (11)
Sexi Jennifer v novom filme

LOS ANGELES – Takto sme ju ešte nevideli! Jennifer Aniston (42) zväčša hráva dobré dievčatká, tentoraz sa však poriadne uvoľnila. Vo svojom najnovšom filme si strihla zvodkyňu prvého stupňa - a mužov pokúša nielen sexi telom, ale aj za pomoci jedla!

Je to divoška! Jennifer zmena farby vlasov zrejme naozaj prospela. Vo filme Horrible Bosses vymenila svetlé vlasy za tmavohnedé – a stala sa z nej poriadna erotická mašina. Trailer k filmu ju zobrazuje ako sexicu v čiernej čipkovanej bielizni s podväzkami, ktorá si kráti chvíľu zvodnými hrátkami s banánom či nanukom.

Je to vôbec ona? Jennifer sa pri prijímaní tejto úlohy zrejme konečne rozhodla zmeniť svoj imidž dobrého dievčatka a ukázať aj svoju temnejšiu stránku. „Natočila aj scénku hore bez, ale produkcia si nebola istá, či ju použiť,“ prezradil interný zdroj.„Z jedného uhla je vidieť Jeninu tvár aj prsia, z iného by to mohla byť aj dvojníčka.“ Jednou z možností je aj to, že sa nahá scéna objaví až pri vydaní filmu na dvd.

V snímke Horrible Bosses si Jennifer zahrala jednu z troch príšerných šéfov, ktorých sa rozhodnú ich podriadení zabiť – a v jej prípade práve pre správanie sexuálnej predátorky. Popri Jennifer sa vo filme objavia aj ďalšie herecké esá Kevin Spacey a Colin Farrell.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu