Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jennifer Aniston po plastikách: Už sa na seba ani nepodobá!

Jennifer Aniston pred rokom a v súčasnosti Zobraziť galériu (9)
Jennifer Aniston pred rokom a v súčasnosti

MEXIKO – Akási je iná! Presne to si pošepkávajú ľudia z okolia Jennifer Aniston (42), odkedy sa rozhodla pre kratší účes. S úpravou vlasov totiž podstúpila aj nemálo zákrokov v oblasti tváre. Prvotný opuch už síce zmizol, no jej prirodzené črty sa s ním stratili tiež!

Zväčšené pery, plastika nosa, či facelifting – to sú podľa odborníkov na estetickú chirurgiu len niektoré zákroky, ktorými sa americká herečka nechala „vylepšiť“. No hoci je ona sama možno so sebou momentálne spokojná, fanúšikovia nad takouto premenou krútia nosom. Ich obľúbená hviezda sitkomu Priatelia sa totiž mení na nepoznanie!

O rozpačité pohľady sa Jennifer nedávno postarala aj v mexickej metropole, kde uvádzala na trh svoj nový parfum. V šatách telovej farby vyzerala síce očarujúco, pred paparazzmi jej však niečo chýbalo. Rozžiarené oči, či povestný široký úsmev – to všetko jej mimika zďaleka nedovoľovala!

Ktovie, čo na takéto zmeny hovorí blondínkin utajovaný milenec. Podľa zákulisných informácií sa totiž Jen už niekoľko mesiacov stretáva s novým mužom, na odhalenie jeho identity však údajne zatiaľ nie je pripravená. „Jennifer vie, že ak by ľudia zistili, o koho ide, všade by ich prenasledovali,“ prezradil blízky zdroj. Nateraz preto väčšinou zostávajú doma a večery trávia pred televízorom s pohárom vína v ruke.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu