Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rozžiarená Brookyn Decker: Zatienila aj Jennifer Aniston!

Jennifer Aniston a Brooklyn Decker Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston a Brooklyn Decker (Zdroj: SITA)

BERLÍN – Ako čierna vdova a veselý motýlik! Tak pôsobili Jennifer Aniston (42) a Brooklyn Decker (25) na červenom koberci počas premiéry ich najnovšieho filmu. Zatiaľ čo Jennifer stavila na nudné čierne kokteilky, Brooklyn sa na premiéru vypravila v odvážnom ružovofialovom overale – a vyzerala naozaj k svetu!

Brooklyn zariskovala a zvíťazila! Šaty, v ktorých sa najmä ženské celebrity predvedú na červenom koberci, sú neraz výsledkom dlhého vyberania. Jennifer Aniston však tento proces v Berlíne zjavne podcenila. Nudné čierne šaty a čierne pančuchy aj topánky jej totiž dobrú službu určite neurobili – najmä ak ich porovnáme s outfitom, ktorý si na túto príležitosť zvolila jej kolegyňa Brooklyn Decker. Rachel z Priateľov sa síce pokúsila strhnúť pozornosť fotografov na seba divokým pózovaním, ani to však nič nezmenilo na situácii. Tento večer bola jednoducho číslom dva!

„Sukňa je „otrepaná“ a nohavice nudné,“ pomyslela si asi modelka a novopečená herečka Brooklyn, keď si obliekala odvážny outfit od Max Mary. Nielen že vďaka vysokým rozparkom fanúšikom dopriala pohľad na dlhé štíhle nohy, ale zároveň predviedla aj svoje tvrdé bradavky, ktoré sa jasne rysovali pod látkou. Pridajte k tomu úsmev od ucha k uchu a dostanete hviezdu červeného koberca!

Nevyzerá to najlepšie! Možno, že Jennifer tmavým oblečením len vyjadrila názor filmových kritikov, ktorí snímok Just Go With It považujú za dosť biedny. Romantickej komédii vraj nepomohli ani známe mená a komik Adam Sandler – výsledok je vraj úbohý. Posúdiť ho však môžete aj sami už 7. apríla, keď bude mať pod názvom Skús ma rozosmiať premiéru v slovenských kinách.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu