Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Jennifer Aniston išla na blond: Nový zostrih a nafúknuté líca!

Jennifer Aniston proti starnutiu bojuje, ako vie Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston proti starnutiu bojuje, ako vie

MADRID – Upútala zbrusu novým imidžom! Hoci u americkej herečky Jennifer Aniston (42) nie sú experimenty s vizážou ničím výnimočným, tentoraz jej premena vyvolala zmiešané pocity. S blond hrivou síce výrazne omladla, no jej tvárička pôsobila poriadne spuchnutým dojmom!

V súboji s vekom vytasila tvrdé zbrane! Zdá sa, že štyridsiatnička Jennifer si s pribúdajúcimi rokmi na červenom koberci už nie je sebou taká istá ako kedysi. Predstava fotografií s kráľovnou bikín, Brooklyn Decker, po boku v nej očividne rozblikala všetky výstražné kontrolky. A tak hollywoodska veteránka na premiéru vylepšovala, čo sa dalo!

Kratší zostrih, bledší odtieň vlasov a dokonale vyhladená pleť! V takom prevedení sa herecká diva predstavila na uvedení romantickej komédie Skús ma rozosmiať do španielskych kín. No hoci v nohaviciach s vysokým pásom a v tope bez rukávov pôsobila sviežo, na jej upravenej tváričke sa zopár chybičiek krásy predsa len našlo. Jej úsmev totiž mnohé tentoraz nezachránil, ale, naopak, prezradil!

Bacuľaté líčka a ťažkopádna mimika – presne to udrelo fanúšikom po zhodnotení účesu do očí ako prvé. Pozornosť pritom Jennifer neodviedla ani výraznými čiernymi linkami. Na jej „spuchnutej“ tváričke jednoducho niečo nesedelo. Škodoradostní kritici jej preto odkazujú jediné: Jen, nabudúce si na vyhladenie vrások odskoč radšej o niečo skôr!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu