Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dnes pochovajú Marcela Nemca (†52): Smútiaci vo farebnom, dúhová rakva... TOTO je vstupné!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (2)
Marcel Nemec (Zdroj: Ján Zemiar)

KREMNICA - V piatok verejnosť zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku 52 rokov po dvoch rokoch statočného boja s rakovinou zomrel herec Marcel Nemec. O tom, že sa blíži jeho koniec vedel, preto si krátko pred smrťou naplánoval aj vlastný pohreb. Ten sa uskutoční dnes, smútiaci budú vo farebnom, rakva bude dúhová a... Vstupné je takéto!

Galéria: Marcel Nemec

Celé dva roky zvádzal boj s rakovinou čriev a hoci bol plný optimizmu a veril, že nad zákernou chorobou vyhrá, bohužiaľ sa táto jeho túžba nenaplnila. V piatok verejnosť obletela správa, že herec Marcel Nemec zomrel. To, že mu zostávajú posledné mesiace života, mu lekári povedali už začiatkom roka, a tak bol so smrťou zmierený... A aj sa na ňu svedomito pripravil. 

Dnes o 14:00 sa v Dome smútku v jeho rodnej Kremnici koná pohreb a celý si ho naplánoval on sám. Nechce, aby za ním ľudia smútili, naopak aby si užívali života a oslávili aj ten jeho. Posledná rozlúčka preto bude plná farieb, hudby a tanca. Smútiaci majú zakázané čierne oblečenie, musia prísť vo farebnom a ako vstupné si želal jeden farebný kvet. A ani truhla nebude tradičná, Marcel chcel, aby bola obalená v dúhovej vlajke

Okrem tejto "oslavy života", ako svoj pohreb nazýva, sa bude konať ešte jedna rozlúčka - 27. februára o 15:00 v jeho milovanom divadle La Komika. 

Dnes pochovajú Marcela Nemca
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook La Komika)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu