Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Posledná rozlúčka s Marcelom Nemcom (†52): Divadlo zverejnilo smútočné PARTE!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (2)
Marcel Nemec (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA/KREMNICA - V piatok Slovensko zasiahla smutná správa o úmrtí obľúbeného herca Marcela Nemca (†52). Umelec bol dva roky onkologickým pacientom, vyliečiť sa mu však, bohužiaľ, nepodarilo. Aktuálne jeho milované divadlo La Komika zverejnilo smútočné parte. Posledná rozlúčka bude farebná, presne ako si to Marcel prial!

Galéria: Marcel Nemec

Divadlo La Komika splnilo svoj sľub a s fanúšikmi sa podelil o informácie k "oslave života" herca Marcela Nemca. Práve takto známy Slovák nazýval svoj pohreb. Ten sa uskutoční 21. 2. o 14. hodine popoludní v jeho rodnom meste. „Posledná rozlúčka sa bude konať 21. 2. 2024 o 14:00 v Dome smútku v jeho rodnej Kremnici,“ informovalo divadlo. 

„Oslava života v divadle La Komika sa uskutoční 27. 2. 2024 o 15:00. Farebne sa oblečte a poslednýkrát zatlieskajte nášmu priateľovi. Ďakujeme za vašu podporu a lásku,“ dodalo divadlo a zverejnilo aj smútočné parte. A to okrem základných informácií o pohrebe obsahovalo aj jeho dojemnú citáciu. 

„Vidím, že niektorí z vás máte v očiach slzy, ale ja som stále tu. Nakoniec, nebolo také ťažké odísť. Keď vyjdete von, skúste sa pozrieť na oblohu, na hivezdy, alebo na svoje duše. Čo myslíte? Skúste začať tým, že sa pozriete jeden na druhého. Nie je po tom všetkom, čo teraz viete, krajší ako predtým? Ak áno, tak práve teraz sú podmienky pre lásku mimoriadne priaznivé.“

Posledná rozlúčka s Marcelom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook La Komika)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu