Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Soňa Müllerová po dlhom čase ukázala partnera: Aha, tie NEŽNÉ DOTYKY!

Soňa Müllerová na otvorení novej reštaurácie
Soňa Müllerová na otvorení novej reštaurácie (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Včera večer sa konalo otvorenie reštaurácie v centre mesta, kde sa zišlo viacero známych tvárí. Večerom hostí sprevádzala moderátorka Soňa Müllerová. A nebola tam sama!

Galéria: Galéria: Soňa Müllerová na párty po dlhom čase ukázala partnera

Soňa Müllerová už vyše sedem rokov žiari po boku partnera, klenotníka Juraja, s ktorým sa však v spoločnosti príliš neukazuje. Súkromie si obaja prísne strážia, náhoda však chcela, že sa Juraj spontánne ocitol v podniku, kde Soňa moderovala jeho slávnostné otvorenie: „Je to úplná náhoda, že sa tu zastavil, keď išiel okolo, a teda keď je už tu, tak ho pohostíme“, vraví Soňa.

Rovnako aj ich zblíženie chcela náhoda, pretože sa poznali dlhé roky predtým, než začali tvoriť pár. Len sa obchádzali. Stalo sa tak niekoľko dlhých rokov po ukončení 15-ročného manželstva s Richardom Müllerom, s ktorým sa rozviedli v roku 2001. Dnes Soňa s partnerom žijú tak trochu spolu aj oddelene na vychytenej adrese v rezidencii na nábreží Dunaja, kde má každý svoj byt. Víkendy spolu trávia v Jurajovej rezidencii v Maďarsku, kde sa Soňa stará o záhradu a jej pes sa môže dosýta vybehať. Každopádne Soňa trávi čas nielen v práci na relácii Dámsky klub, ale rada sa stretáva s priateľkami na káve či pri dobrom jedle: „Pre mňa je to len o tom, že pokecáme s babami, s ktorými sme sa dlho nevideli… občas ideme na prosecco“, usmieva sa moderátorka, ktorá takéto stretnutia považuje za relax. Nuž a viac o živote moderátorky sa už dozviete z videa.

Soňa Müllerová po dlhom čase ukázala partnera: Aha, tie NEŽNÉ DOTYKY! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: ReštauráciaPartnerSoňa Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu