Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Manželka Kevina Costnera má NOVÉHO MILENCA: Dala sa dokopy s ich prachatým susedom!

Kevin Costner a Christine Baumgartner už viac netvoria pár. Zobraziť galériu (5)
Kevin Costner a Christine Baumgartner už viac netvoria pár. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Na lásku nezanevreli! Keď v máji minulého roka vyšlo najavo, že slávnemu Kevinovi Costnerovi po 18 rokoch krachuje manželstvo, zaskočilo to mnohých. Nasledovali súdne ťahanice o majetok a medzi manželmi panovala poriadne dusná atmosféra. Aktuálne si už obaja nažívajú v nových vzťahoch.

V decembri sme vás na topkách informovali, že v živote rozvedeného Kevina Costera je nová žena. Hviezdu filmu Osobný strážca údajne zbalila speváčka Jewel. 

Podľa magazínu People má nový vzťah už aj hercova exmanželka. Christine sa vraj dala dokopy s finančníkom menom Josh Connor. Ten bol ich susedom a dobrým priateľom. Po rozchode ich v médiách spájali už viackrát, keďže spolu trávili veľa času a aj letnú dovolenku. Vždy sa však hovorilo len o tom, že sú dobrí priatelia. Vyzerá to ale tak, že teraz ich vzťah nabral vážnejšie kontúry. 

Kevin Costner a Christine Baumgartner majú spolu tri deti. Súd ich definitívne rozviedol v septembri a podľa medializovaných informácií blondínka zo slávneho herca vyžmýkala poriadne mastnú sumu peňazí. 

Viac o téme: Kevin CostnerChristine Baumgartner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu