Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Párik z Markízy pár dní po Vianociach: Nedávno sa k sebe vrátili a... Opäť hlásia ROZCHOD!

Zobraziť galériu (5)

PRAHA - Dokopy sa dali vďaka Markíze... Reč je o českej misske Natálii Kočendovej (24) a Davidovi Vitáskovi, ktorí sa minulý rok zúčastnili reality šou Love Island. Dvojica sa neskôr rozišla a potom znova dala dokopy. Už však opäť nie sú spolu. Pár dní po Vianociach hlásia rozchod!

Natálie Kočendová a David Vitásek sa spoznali vďaka markizáckej reality šou Love Island. Okamžite si tam padli do oka a odvtedy tvorili pár. Ich vzťah pokračoval aj po návrate z ostrova lásky, no už po pár mesiacov dvojica hlásila rozchod. K tomu prišlo v júli tohto roka. Následne sa kráska rozhodla opäť prihlásiť na Love Island. 

A len čo sa vrátila domov, s Davidom sa dala opäť dokopy. „Vypadla som z vily a David ma čakal vonku, to ma len utvrdilo v tom, že tomu chceme dať šancu. Bolo to krásne a romantické prekvapenie. Ako v rozprávke... Teraz sme znovu po roku spoločne na Kanároch a užívame si,” uviedla ešte v októbri tohto roka. 

Odvtedy neuplynuli ani 2 mesiace a... Dva dni po Štedrom dni hlási dvojica rozchod opäť. „Nechcela som sa k tomu vyjadrovať, ale budem musieť. Naposledy. Musela som odísť, aby som našla samu seba. Veľa zla bolo v mojom živote. Prajem si byť len šťastná,“ napísala Natálie k druhého a zrejme aj poslednému rozchodu s Vitáskom. 

Párik z Markízy pár
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.V.)

Viac o téme: Love IslandNatálie KočendováDavid Vitásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu