Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Markizácky pár išiel od seba: ROZCHOD po menej ako roku!

Po menej ako roku išli od seba! Zobraziť galériu (2)
Po menej ako roku išli od seba!

PRAHA - Pred menej ako rokom bojovali v šou Love Island a teraz... Ohlásili rozchod! Krásna modelka a futbalista mali vzťah ako na horskej dráhe. Raz boli hore a raz dolu.

Ich príbeh sa začal písať minulý rok na jeseň. Spojila ich markizácka šou Love Island. Natalie Kočendová a David Vitásek si okamžite padli do oka a po dobu celej súťaže tvorili pár. Aj keď ešte počas vysielania vyšlo najavo, že doma blonďáka čaká priateľka, s ktorou má aj spoločné tetovanie, košom nedostal.

Po tom, ako vilu v exotike opustili, začali spolu bývať a ich vzťah bol ako na horskej dráhe. Raz boli hore a raz dolu. Svedčia o tom aj Nataliine slová z konca apríla, kedď priznala, že si prechádzajú krízou. Odvtedy sa v českých kuloároch šepkalo, že párik išiel od seba. Zaľúbenci to v tom čase ale nepotvrdili. Ten moment nastal až teraz.

Markizácky pár išiel od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Po menej ako roku modelka zverejnila vyznanie, v ktorom fanúšikom oznámila rozchod. A s Davidom ju už nebude spájať nič iné ako pekné spomienky či spoločné tetovanie. 

„Toto bol najlepší zážitok v mojom živote. Z ostrova som odlietala s láskou, ale skoro po roku som si uvedomila, že každý máme úplne iný pohľad na život. Ďakujem za krásne aj zlé spoločné chvíle, posunulo ma to ako človeka zase o kúsok ďalej. Teraz už viem, čo chcem a tiež viem, že pokiaľ má človek nejaké nároky a hranice, tak by s nimi nemal pohnúť. Ži krásny a šťastný život, taký, aký si praješ,” uviedla na sieti Instagram.

Pred Davidom tvorila Kočendová pár s českým barberom Lukášom Vlačuhom, prezývaným aj Laky Royal. V roku 2020 ich vzťah poznačila obrovská rana. Natalie totiž v šiestom mesiaci potratila. Pár mesiacov nato sa rozišli.

Viac o téme: Love IslandNatalie KočendováDavid Vitásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu