Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Praktiky markizáckeho fešáka: Najprv DRSNÁ HÁDKA, potom... Takto ju SLEDOVAL!

Natálie Kočendová a David Vitásek Zobraziť galériu (2)
Natálie Kočendová a David Vitásek (Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - Turbulentný príbeh lásky! Natálie Kočendová a David Vitásek sa dali dokopy v šou Love Island, potom ich vzťah prechádzal krízami a kráska sa rozhodla opäť odísť na ostrov lásky. Vznikla kvôli tomu veľká hádka a... Do kabelky jej hodil sledovacie zariadenie!

Natálie Kočendová v týchto dňoch oznámila, že s Davidom Vitáskom boli rozídení 3 mesiace, no opäť sa dali dokopy. „Myslím si, že toto odlúčenie nám pomohlo uvedomiť si, či nám na sebe záleží a či na tom vzťahu budeme chcieť pracovať a dať do toho všetko,” uviedla po tom, ako vypadla z aktuálnej série Love Island. 

David teraz prezradil, čo predchádzalo jej odchodu na ostrov. „Keď mi Natka povedala, že ide do Love Islandu, tak som s tým nesúhlasil. Boli sme v tom čase rozhádaní a nevedeli sme, či spolu chceme byť. Keď som prišiel k nej domov, tak sme sa fakt pohádali, bolo to na ostrie noža,” vyhlásil s tým, že jej rozhodnutie pociťoval ako úplný disrešpekt voči svojej osobe. 

Zmietal sa medzi rôznymi pocitmi. Nevedel, či môže Natálii veriť a zároveň o ňu chcel zabojovať. A tak jej do kabelky hodil sledovacie zariadenie určené pre mačky. „Hodil som jej ho tam, aby som vedel, či je na tých Kanárskych. Hral som sa s myšlienkou, že by som tam mohol priletieť a prekvapiť ju. Vedel som celý čas, že tam išla ako pokušenie a bola dobrá, tak som si povedal, že idem do toho a kúpil som si letenku,” vysvetlil. 

Vďaka zariadeniu našiel hotel, kde bola Natália ubytovaná. „Prišiel som tam a hľadal som ju po celom hoteli. Potom otvorila dvere, plakala, pokecali sme a spáchalo sa to,“ povedal k obnoveniu ich vzťahu. Natália sa vyjadrila, že to bolo krásne a romantické prekvapenie, ktoré ju utvrdilo v tom, že majú byť spolu. 

Praktiky markizáckeho fešáka: Najprv
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Natálie KočendováDavid Vitásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu