Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Markizácka kráska po ROZCHODE nezaháľa: Ukázala NOVÉHO FRAJERA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - Bývalá súťažiaca markizáckej reality šou Love Island Natálie Kočendová sa ku koncu minulého roka rozišla so svojím priateľom Davidom Vitáskom, ktorého si našla na ostrove lásky v šou Love Island. Dnes je už všetko inak a v hre je nový fešák. Kto je to?

Kedysi sa svoju lásku rozhodla hľadať prostredníctvom markizáckej reality šou s názvom Love Island. Česká misska Natálie Kočendová sa tam zaľúbila do modrookého mladíka Davida Vitáska. Ich vzťah však po skončení projektu príliš dlho nevydržal.

Markizácka kráska po ROZCHODE
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: Natálie Kočendová má nového fešáka

No mladá kráska ani po nedávnom rozchode nezaháľa a už si našla ďalšieho. Pred pár dňami sa blondínka na svojej sociálnej sieti Instagram pochválila s novým chlapom. „Šťastie. Už mi všetko zapadá. Cítim obrovskú vďačnosť, že si mi prišiel do života,“ napísala Natálie pod romantické zábery so svojim novým objavom, s ktorým si užila nielen spoločné chvíle v zábavnom parku, ale aj intímnejšie dotyky v aute.

Natálie Kočendová a jej nový priateľ Chris
Zobraziť galériu (4)
Natálie Kočendová a jej nový priateľ Chris  (Zdroj: Instagram N.K.)

Po zverejnení záberov viacerí z jej fanúšikov si dokonca mysleli, že začala randiť s bývalým účastníkom tej istej súťaže, a to s Adamom Sedrom. Na jednej z fotiek sa totižto s novým objavom vskutku dosť podobajú. „Zdá sa mi to, alebo na poslednej nie je Adam?“, napísala jedna z fanúšičiek a v podobnom duchu boli aj ďalšie komentáre.  Samotný Adam im však taktiež zablahoželal k ich vzťahu a dokonca uznal s obdivom Natáliin krok, že vyšla s pravdou von a podelila sa tak o svoje nové šťastie.

A spomínaným krásavcom českej missky je potetovaný Christopher Dinga. Tak čo poviete na tento nový párik zo šoubiznisu vy?

Markizácka kráska po ROZCHODE
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram N.K.)

 

 

 

Viac o téme: Natalie KočendováChristopher Dinga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu