Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovská radosť slovenskej krásky: TEHOTNÁ so známym FUTBALISTOM… Budeme traja!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - A bude z nich rodina! Sú to už dva roky, odkedy sa verejnosť dozvedela, že slovenský futbalový reprezentant Ľuborím Šatka tvorí pár s raperkou Aless Capparelli. No tesne pred príchodom roku 2024 sa zamilovaná dvojica pochválila radostnou správou. Stanú sa z nich rodičia!

To, že pôvabná Aless a Ľubomír sú párom, vyšlo najavo v decembri 2021. A že to bude naozaj vážne, sa ukázalo počas minulého roka. Keďže slovenský futbalista v tom čase hral za poľský tím, umelkyňa pobalila kufre a presťahovala sa za ním. 

Obrovská radosť slovenskej krásky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.C.)

Fešný slovenský reprezentant aktuálne pôsobi ako obranca tureckého Samsunsporu, no nedarí sa mu len v jeho športovej kariére. Vychádza mu to aj v súkromí. Spoločne s jeho drahou sa teraz pripravujú na úplne novú životnú etapu. Prostredníctvom sociálnej siete Instagram oznámili, že čakajú bábätko. 

Dvojica zverejnila záber, kde Aless v ruke drží fotografie z ultrazvuku. „Budeme traja," napísal pyšný budúci otecko k snímke, kde obaja žiaria šťastím. Šťastným zaľúbencom srdečne gratulujeme a prajeme, aby všetko prebehlo bez komplikácií a najmä veľa zdravia. 

Viac o téme: Aless CapparelliĽubomír Šatka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu