Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Labudu donútil syn CVIČIŤ: On má na bruchu six pack a ja six ŠPEK!

(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Už v sobotu 9. decembra o 21.40 h na Jednotke uvidia diváci premiérovú epizódu populárnej talkšou Petra Marcina Neskoro večer, v ktorej tentoraz privíta čisto mužskú zostavu. Divadelného, filmového a seriálového herca Mariána Labudu ml. netreba predstavovať. Ďalší hosť pôvodne začínal ako basgitarista na bratislavskej funkovej scéne, neskôr sa dostal k opere, a dnes patrí Dalibor Jenis k najvyhľadávanejším barytonistom veľkých svetových operných scén. David Sowiňski sa venuje bezpečnostnému sektoru, má streleckú školu a ako dobrovoľník pomáha v africkej rezervácii rangerom proti pytliakom.

V úvode Peter Marcin spomenul hereckú dynastiu Labudovcov: Marián a dokonca aj starší syn Rišo pokračujú v dedových šľapajach a venujú sa herectvu. Mladší syn Paťo však hercom byť nechce, je športovec. Majo Labuda prezradil, že kým Paťo má na bruchu six pack, on má na rozdiel od syna „six špek“. Syn ho dokonca donútil cvičiť, aj keď výsledok ešte nie je vidieť.

Pozrite si ukážku a nenechajte si ujsť množstvo ďalších zábavných príhod už v sobotu večer o 21.40 h na Jednotke v relácii Neskoro večer!

Marián Labuda ml. v Neskoro večer (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Neskoro večerMarián Labuda ml.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu